Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Programmering af UR-robotter – Grundlæggende

Teknologisk Institut
Startdatoer
Odense
24-11-2021  
8.999 DKK
02-03-2022  
8.999 DKK
20-04-2022  
8.999 DKK
25-05-2022  
8.999 DKK
14-09-2022  
8.999 DKK
23-11-2022  
8.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær, hvordan du programmerer din robot fra Universal Robots. Kurset giver en udførlig introduktion til grundlæggende robotteknologi samt en tryg introduktion til kollaborative robotter fra Universal Robots (UR) gennem øvelser i vores Cobot Lab.

Introduktion til programmering af UR-robotter

Deltag på kurset og få en udførlig introduktion til hvordan du programmerer din robot fra Universal Robots. Programstruktur, bevægelsestyper og instruktionssæt gennemgås via øvelser, der gør at du er i stand til at lave de første løsninger/programmer. Herunder er der mulighed for at stifte bekendtskab med både CB3- og e-serie-modeller fra Universal Robots alt sammen på vores Cobot Lab.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der møder UR-robotter i deres daglige eller fremtidige arbejdssituationer, og som ønsker en forståelse for teknologien og mulighederne, den giver i en moderne produktion.

Emnet, og den måde det blev præsenteret på, har fanget mig, og jeg har suget viden til mig.

Udbytte

 • Forståelse for grundlæggende robotteknologi
 • Erfaringer med kollaborative robotter
 • Færdigheder til at komme i gang med programmering af UR robotter

Se hvad Gartneriet Rosborg - som også har deltaget på kurset - har fået ud af at indføre kollaborative robotter i deres krydderurteproduktion:

Indhold

Introduktion til robotter og robotteknologi
 • Specifikation og datablade
 • Forskellige programmeringsmetoder
 • Koordinatsystemer og kinematik
 • Bevægelsestyper
 • Robotsikkerhed
UR-robotten
 • Opbygning – mekanisk og elektrisk
 • Betjeningsinterface
 • Vejledninger og manualer
Programmerings øvelser
 • Teach-in programmeringsteknik
 • ”Pick and place” øvelser med griber og/eller vakuum
 • Proces programmering via tegneøvelse

Form

Kurset veksler mellem oplæg, øvelser og refleksioner over kursets eksempler. Du får udleveret det gennemgåede kursus materiale på en usb-nøgle.

Karsten er både faglig og pædagogisk dygtig. En fin balance mellem teori og hands-on. Karstens store baggrundsviden har været både givende og inspirerende.- Yves Vreven, Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejle.

Underviser

Karsten Ahrentsen, seniorkonsulent på Teknologisk Institut og cand. scient. i datateknologi med mere end 25 års erfaring med robotteknologi og automation. Karsten har medvirket til udvikling og implementering af automationsprojekter i mange danske og udenlandske virksomheder. Han er en engageret formidler af viden om robotteknologi gennem kurser, workshops og foredrag.

Programmering af UR-robotter – Videregående

Har du allerede erfaring med UR-robotter og ønsker du mere avancerede programmeringsmetoder, kan vi anbefale Programmering af UR-robotter – Videregående.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

8999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.