Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Professional Scrum Master (PSM)

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
01-09-2022  
12.999 DKK
21-11-2022  
12.999 DKK
02-02-2023  
12.999 DKK
Århus
10-10-2022  
12.999 DKK
27-04-2023  
12.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv en mere effektiv Scrum Master ved at lære om teknikker til servant-leadership. Dette kursus er for dig, der allerede har erfaring som Scrum Master og andre, der har praktisk erfaring med Scrum.

PSM

Professional Scrum Master (PSM) kurset er et 2 dages kursus, som dækker principper og den (empiriske) proces teori som underbygger mekanismer, regler og roller i Scrum frameworket. Du lærer om mindset til servant-leadership, som kan hjælpe en Scrum Master til at blive mere effektiv. Deltagerne lærer gennem undervisning og teambaserede øvelser, og bliver udfordret til at tænke i Scrum principper til bedre at forstå, hvad de skal gøre, når de vender tilbage til deres eget arbejde.

Målgruppe

Professional Scrum Master kurset er specifikt målrettet Scrum Masters og personer, der har praktisk erfaring med Scrum, men indholdet er gældende for alle, der har en rolle, hvor de har interesse i effektivitet og løbende forbedringer hos udviklingsteams. Hvis man ønsker en mere grundlæggende introduktion til Scrum, anbefales kurset Applying Professional Scrum (APS).

Forudsætninger

Deltagerne bør kunne bestå Scrum Open testen inden kurset og ellers vil et Professional Scrum Foundation (PSF) kursus være mere velegnet. Ved et eller flere års erfaring som Scrum Master og hvis man allerede har bestået PSM-I certificering vil et Professional Scrum Master II (PSM II) være mere relevant.

Bemærk: Undervisningen foregår på dansk, men materiale og certificering er på engelsk.

Indhold

Scrum teori og principper

Scrum er baseret på empirisk proces teori til at styre kompleksk arbejde

Scrum Framework

Alle elementer i Scrum supplerer hinanden til en samlet helhed. Lær om de underliggende formål og principper

Done og Undone

Vigtigheden af Done og hvordan det påvirker evnen til at kunne levere ny funktionalitet

Product Delivery med Scrum

Agile planlægning og hvordan man arbejder med Product Backloggen

People og Teams

Scrum Teams er selvorganiserende og tværfaglige, hvilket er meget anderledes end traditionelle udviklingsgrup

Scrum Master rollen

Scrum Masteren hjælper hele Scrum teamet med at forstå og bruge Scrum framework til at skabe højere værdi, produktivitet og til at tænke empirisk

Certificering

Kurset indgår i Professional Scrum serien og dermed også i certificeringsprogrammet hos Scrum.org, hvor deltagerne efter kurset får mulighed for at tage en online test. Hvis testen bestås, bliver man certificeret som Professional Scrum Master I.

Indholdet i kurset dækker også certificering til Professional Scrum Master II, som efterfølgende kan købes med rabat hos Scrum.org.

  • Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten på certificeringen er i snit 85%

  • Antal spørgsmål: 80

  • Tid: 60 minutter

  • Format: multiple choice

    1. certificeringsforsøg er altid inklusiv i prisen. Hvis testen tages senest 14 dage efter kursusdeltagelse og ikke bestås, vil et ekstra certificeringsforsøg ligeledes være inkluderet i prisen. Ekstra forsøg derudover koster 150 USD.

Underviser

Mads er Professional Scrum Træner hos Scrum.org og er en af de mest erfarne i Danmark inden for implementering af og praktisk arbejde med Scrum. Han har mere end ti års erfaring med Agile teknikker fra flere danske og internationale virksomheder og har som Udviklingschef indført Scrum i fire forskellige virksomheder. Mads har praktisk erfaring med at arbejde som Scrum Master, Product Owner i flere forskellige virksomheder med teams i både Danmark, Østeuropa og Asien.

Mads er bl.a. Certified Professional Scrum Trainer ved Scrum.org, PSM I+II, PSPO I+II, CSM, CSPO, CSP, Management 3.0 Trainer og certificeret i ”Training from the Back of the Room” Teknikker og principper fra ”Training from the Back of the Room” bruges i alle hans kurser og workshops til at maksimere læring for deltagerne.

Video

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.