Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Produktionsstyring i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
23-03-2020  
23.600 DKK
23-11-2020  
23.600 DKK

Kursusbeskrivelse

På dette 4-dags kursus bygger vi fundamentet for en praktisk orienteret forståelse af den daglige arbejdsgang i og den bagvedliggende opsætning af produktionsstyring i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations. Kurset går i dybden med de vigtigste værktøjer til produktionsstyring og giver en dyb forståelse for dagligdagen og den bagvedliggende opsætning ud fra talrige praktiske eksempler og hands-on.

Vi undersøger værktøjerne til simpel og avanceret produktionsplanlægning, opsætning af styklister og produktionsruter, rapporteringsmuligheder, behovsberegning inkl. intercompany, forecasting og meget mere. Vi får også tid til en gennemgang af de relevante arbejdsområder (”workspaces”). I løbet af kurset arbejder du selv med systemet med en lang række relevante opgaver.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til erfarne medarbejdere i produktion og planlægning, medarbejdere med ansvar for produkter og konfigurering af styklister, cost accountants, controllere og andre i virksomheden med interesse i og/eller ansvar for opsætning, administration og anvendelse at produktion, planlægning og før- og efterkalkulation, inkl. bogholdere, CFO, superbruger og konsulenter.

Forudsætninger

Det er en forudsætning at have deltaget eller har viden svarende til vores kurser Varer og Services i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations og Styklister i Microsoft Dynamics for Finance and Operations.
Det er desuden nødvendigt med godt kendskab til produktion og produktionsfunktionerne i en virksomhed.

Indhold

 • Introduktion og overblik
 • Opsætning og vedligeholdelse af produktionskapacitet og ressourcer
 • Opsætning af master data til produktionsprocesser
 • Opsætning og vedligeholdelse af styklister inkl. kalkulation af kost og pris
 • Produktionsprocessen og produktionsordrer
 • Forespørgsler og rapportering
 • Konfigurering af produktionskontrol
 • Underleverandørstyring
 • Skrot, spild og dimensioner
 • Grovplanlægning og finplanlægning inkl. Gantt-diagrammer
 • Opsætning af finansintegration
 • Administrere råmaterialer og færdigvarer
 • Grundlæggende Master Planning
 • Intercompany Master Planning
 • Forecasting af efterspørgsel og udbud
 • Introduktion til Manufacturing Execution
 • Få mest muligt ud af arbejdsområderne (“Workspaces”)

Materiale

Vi anvender kursusmateriale, der er udviklet af vores samarbejdspartner og supplerer med relevante materialer fra Microsoft. Kursusmaterialet kan være på dansk og/eller engelsk.

Undervisere

Vores instruktører, der har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics, har blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet kursusmaterialer til Microsoft ERP. Instruktørerne har praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Kurserne kan blive afholdt på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i, på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte os.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Produktionsstyring i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: