Vis finduddannelse.dk som: Mobile

PRINCE2® Foundation - med forberedelsesdag

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
28-01-2022  
17.999 DKK
25-02-2022  
17.999 DKK
Århus
07-02-2022  
17.999 DKK
01-04-2022  
17.999 DKK
Aalborg
08-02-2022  
17.999 DKK
16-08-2022  
17.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

På kurset PRINCE2 Foundation 6th edition med forberedelsesdag får du viden om og fortrolighed med PRINCE2® projektstyringsmetoden, så du i praksis kan arbejde som PRINCE2-projektleder. Kurset afsluttes med den akkrediterede PRINCE2 Foundation eksamen og certificering.

PRINCE2® er verdens mest benyttede projektstyringsmetode. Med denne certificering får du derfor indsigt i en international anerkendt metode, der bruges af virksomheder i hele verden. Med PRINCE2 øger du succesraten i dine projekter og minimerer risikoen for fejl og kuldsejlede projekter. PRINCE2 Foundation giver dig den grundlæggende viden om metoden og forbereder dig til eksamen. Ønsker du derefter at gå videre, kan du vælge overbygningen PRINCE2 Practitioner.

Du får en særskilt forberedelsesdag, hvor du klædes på til selvstudieperioden, samt kobles til en selvstudiegruppe forud for de 3 obligatoriske kursusdage.

 • Læs mere om de forskellige PRINCE2 certificeringer
 • Læs mere om hvorfor du skal vælge PRINCE2
 • Deltag på et webinar om PRINCE2

Har altid haft gode oplevelser med de kurser jeg har deltaget i hos Teknologisk Institut igennem årene.
- Torben Østergaard, E.ON Danmark A/S

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, projektdeltagere, projektadministratorer, projektchefer og styregruppedeltagere, der har nogen erfaring med projektarbejde.

Udbytte

Formålet med Foundation-kurset er at give dig:

 • Grundig indføring i PRINCE2 som metode
 • Indblik i de fordele metoden tilbyder
 • Indgående kendskab til Best Practice på området
 • Værktøjer, der klæder dig på til arbejdet som PRINCE2-projektleder
 • Den nødvendige kunnen til at bestå PRINCE2 Foundation eksamen, som du gennemfører inden kurset slutter

Indhold

Kurset er bygget op med en forberedelsesdag, en selvstudieperiode og 3 kursusdage. På kurset er der dels fokus på den teoretiske gennemgang og dels Best Practice erfaringer med den praktiske anvendelse af PRINCE2.

Dag 1: Forberedelsesdag

 • Grundig introduktion til materialer og forberedelsesopgaven
 • Grundlæggende forståelse af PRINCE2, der vil forberede dig til selve kursusdagene og giver dig en første forståelse af PRINCE2
 • Studiegrupper vil blive etableret
Selvstudieperiode Du skal forvente at bruge ca. 40 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode træner du brugen af metoden ved at arbejde med en case, og du har mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere. I selvstudieperioden skal du: Læse PRINCE2 manualen og rela¬tere PRINCE2 til dit praktisk projektarbejdeArbejde med en praktisk PRINCE2 caseArbejde i studiegrupper Dag 2 - 4: Undervisning
 • Introduktion til PRINCE2 principperne
 • Gennemgang af processer og aktiviteter
 • Gennemgang af PRINCE2 temaer:
 • PRINCE2 Foundation-eksamen

Se også PRINCE2 Foundation kursus på 3 dage.

Se også Virtuelt kursus: PRINCE2 Foundation.

Form

På dette kursus får du en helt unik mulighed for at arbejde med et projekt i tæt sparring med underviseren. Dermed er du sikret at du bringes væsentligt videre i forhold til at kunne anvende PRINCE2 i praksis samtidig med at du bliver klar til eksamen og certificering.

Kurset er bygget op af en Kick-off dag, en selvstudieperiode og 3 sammenhængende kursusdage. På kurset er der fokus på dels den teoretiske gennemgang og dels erfaringer vedrørende best practise for den praktiske anvendelse af PRINCE2.

Du skal forvente at bruge 40-50 timer på egen forberedelse i selvstudieperioden. I denne periode træner du praktisk brug af metoden ved at arbejde med en projektcase og du har mulighed for at sparre med underviseren og de øvrige deltagere. Forberedelsesmaterialet udleveres på Kick-off dagen. Det er vigtigt, at du forbereder dig inden de 3 kursusdage for at få det optimale udbytte af kurset samt at være bedst muligt forberedt til eksamen.

Certificering

PRINCE2® Foundation. Denne eksamen gennemføres på kursets sidste dag. Læs mere om PRINCE2 Foundation-certificeringen her.

Teknologisk Institut tilbyder denne certificering som akkrediteret træningsorganisation (ATO) under eksamensinstituttet Peoplecert, som på vegne af Axelos er ansvarlige for godkendelse af undervisere, auditering af administrative processer samt levering af akkrediteret materiale og eksamener.

Underviser

Anders Murmann er civilingeniør og arbejder til dagligt som Senior IT-projektleder og programleder indenfor kollektiv transport, hvor han blandt andet har været med til at implementere Rejsekort-systemet. Anders har mere end 15 års erfaring med metodeorienteret projekt- og porteføljeledelse, har indført projektmetoder i virksomheder og arbejdet med tilpasning af projektmetoder. Anders har desuden fungeret som teamleder, afdelingsleder og i en årrække ledet en virksomhed. Anders har særligt fokus på kursisternes individuelle udbytte af undervisningen.

Anne Dam Jensen er uddannet Cand.Scient./Ph.D og har gennem de sidste 15 år arbejdet med projekter og ledelse indenfor grundforskningen og Biotek/Medico. Anne har gennem de sidste 9 år arbejdet som konsulent og underviser. Blandt andet har Anne gennem det sidste 6 år uddannet ca. 2600 projektledere i projektstyring og PRINCE2. Udover undervisning i PRINCE2 Foundation og Practitioner, underviser Anne også i PRINCE2 Agile Practitioner. For Anne er det vigtigt at inddrage praksisnære eksempler og kursisternes medbragte viden i undervisningen.

Charlotte Cordua har mere end 15 års erfaring med projektledelse af udviklings-, implementerings- og forandringsprojekter. Charlotte har fungeret som teamleder og har således også erfaring med udvikling og ledelse af medarbejdere. Charlotte underviser i projektledelse med fokus på både de styringsmæssige og ledelsesmæssige elementer, herunder PRINCE2®. Når Charlotte underviser er læring, praksis og pragmatisme i fokus, således at deltagernes egen virkelighed bliver inddraget og der bliver lagt vægt på forståelse af og kritisk stillingtagen til teorier og metoder.

Flemming Wegeberg har gennem mere end 20 år været ansvarlig for gennemførelse af en lang række projekter og større opgaver på såvel projektledelses- som ledelsesniveau inden for flere brancher, herunder it-telekom, finans-/pensionssektor, fagforeninger/A-kasser og den offentlige sektor. Udover PRINCE2 er Flemming certificeret i PRINCE2 Agile, MSP, Agile PM og ITIL. Som erfaren underviser er Flemmings varemærke aktiv inddragelse af kursisterne i undervisningen med fokus på såvel kursisternes praktiske erfaring som Flemming egen erfaring. Flemming er oprindeligt uddannet i engelsk og sprogvidenskab og fungerer i dag også som beskikket censor på universitetet.

Michael Fleron har en Master i Projektledelse og har arbejdet med forandrings- og udviklingsprojekter de seneste 17 år, herunder som konsulent i forbindelse med etableringen af projekter. Siden 2009 undervist i projektstyring og ledelse på dels Akademi- og på Diplomniveau samt i PRINCE2, hvilket er blevet til over 1200+ kursister, indenrigs og internationalt.

Rune Josefsen er seniorkonsulent med mere end 25 års erfaring med projektledelse i virksomheder i Danmark og udlandet.Rune har erfaring fra projekter indenfor både den private- og den offentlige sektor. Med 25 års undervisningserfaring og mere end 1000 kursister uddannet, lægger Rune vægt på konstant at relatere teorier til praktiske eksempler fra sin egen erfaring, så stoffet bliver levende og tilgængeligt. Rune er uddannet Cand. Scient. Soc, er akkrediteret trainer i PRINCE2® og Six Sigma Black Belt.

PRINCE2® is a registered trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. The Swirl logo™ is a trade mark of AXELOS Limited, used under permission of AXELOS Limited. All rights reserved.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.