Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Præsentationsteknik med Virtual Reality

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
02-09-2020  
7.999 DKK
Online
02-09-2020  
7.999 DKK
21-10-2020  
7.999 DKK
Taastrup
21-10-2020  
7.999 DKK
21-04-2021  
7.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Styrk din performance og få styr på nerverne med virtual reality. Du bliver introduceret til de vigtigste elementer i at give en god præsentation og øver dig foran et realistisk virtuelt publikum.

Øvelse gør mester – få ubegrænset træning i præsentationsteknik

På dette blended learning forløb får du de mest effektive værktøjer til at levere præsentationer med overbevisning. Du får kendskab til gennemprøvede teknikker og gode råd til, hvordan du kan forbedre din performance. Gennem træning og personlig feedback bliver du i stand til at levere en overbevisende præsentation i en hvilken som helst situation. Forløbet består af en kursusdag kombineret med virtual reality træning hjemme og et opfølgningswebinar.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der vil blive bedre til at præsentere – og som vil have ekstra træning i et realistisk, virtuelt miljø med feedback på performance.

Udbytte

  • Realistisk træning i at præsentere i forskellige virtuelle situationer med Virtual Reality (VR)
  • Overvind frygten eller nervøsiteten ved præsentationer gennem tryg simulering
  • Konkrete værktøjer til præsentationsteknik
  • Konstruktiv feedback på din performance både fra underviser og VR-program

Indhold

  • Fang tilhørerne og find roen og nærværet i din fremlæggelse
  • Kropssprog og stemmebrug, der understøtter budskabet
  • Håndtering af afbrydelser, spørgsmål og indvendinger – uden at tabe tråden
  • Personlig handlingsplan
  • Virtuelle, praktiske øvelser i forskellige situationer

Form

Kurset vil være et blended learning forløb med 1 dags kursus kombineret med 1 måneds træning med VR-briller hjemme og et opfølgningswebinar. På kursusdagen får du teori og praktisk træning og feedback både fra underviser og de andre deltagere. Her sørger underviseren for en afslappet, tryg og fagligt inspirerende atmosfære, så du kan udfordre dig selv.

Efter 1. kursusdag låner du VR-udstyr med hjem – vi sørger for at levere det i en pakke med returlabel, så du nemt kan aflevere udstyret igen.
Inden kursusstart skal du forberede en præsentation på 3 til 5 minutter efter eget valg. I slutningen af kursusdagen bliver du introduceret til VR-udstyret, som du får med hjem og kan bruge til at træne forskellige præsentationssituationer på egen hånd i realistiske omgivelser. 2 uger efter kursusdagen er der et opfølgningswebinar, hvor der er mulighed for at stille opfølgende spørgsmål og dele erfaringer.

Forudsætninger

For at du kan benytte Virtual Reality-udstyret hjemme, skal du have adgang til trådløst internet. Det forudsættes ligeledes, at du kan engelsk, da det virtuelle program er på engelsk.

Underviser

Michael er underviser og foredragsholder. Michael har en lang og bred erfaring inden for undervisning og formidling bl.a. fra sin tid i forsvaret. Michael er en engageret og dynamisk underviser, som forstår at gøre stoffet interessant og let forståeligt.

Se vores udvalg af kurser i præsentationsteknik her.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

7999 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: