Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Working with Difficult People

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
1.499 - 5.100 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Med denne kursuspakke får du redskaberne til at kunne arbejde med besværlige personer. Du får både værktøjer til at forbedre dine egne personlige færdigheder samt værktøjer til at kunne påvirke andre i din retning, så I sammen kan fokusere på resultatet. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Skab resultater, hurtigere!

Mange kan nikke genkendende til, at der ofte er mennesker, der har nej-hatten på et projekt. Med denne kursuspakke lærer du at forstå den negative attitude, og du får værktøjerne til at kunne påvirke andre i din retning, så I kan arbejde mere målrettet mod resultatet.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der savner inspiration og værktøjer til at arbejde sammen med besværlige mennesker.

Udbytte

  • Få styr på, hvorfor forskellige mennesker kan agere på en måde, du opfatter som besværlig
  • Styrk dine egne kompetencer og bliv bedre til at kunne håndtere besværlige situationer
  • Bliv bekendt med forskellige strategier, der kan være med til at sikre bedre samarbejde
  • Få konkrete teknikker til at håndtere besværlige mennesker

Indhold:

Difficult People: Why They Act That Way and How to Deal with Them
  • Lær om de fire forskellige typer af besværlige mennesker, og hvilke teknikker du kan bruge til at håndtere disse. Herudover får du også værktøjer til at kunne håndtere dine egne følelser.
Difficult People: Can’t Change Them, so Change Yourself
  • At håndtere besværlige mennesker kan nogle gange betyde, at man skal kigge indad. Bliv klogere på dig selv, og hvordan du reagerer, så du kan blive bedre til at interagere med andre og dermed skabe bedre resultater.
Difficult People: Strategies to Keep Everyone Working Together
  • Opdag nye og professionelle måder at arbejde sammen med negative mennesker, så du dermed kan forbedre produktiviteten.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 3 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

   

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.