Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Women in Leadership

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
1.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Med denne kursuspakke bliver du klogere på den kvindelige lederrolle. Du bliver bl.a. klogere på de forskellige kønsrelaterede forskelle, der findes på arbejdspladsen, og du får opbygget kompetencer, der styrker dine ledelsesevner. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Det stærke køn

Bliv udfordret i dit syn på kønsroller med denne kursuspakke samtidigt med, at du får styrket din ledelsesmæssige tilstedeværelse. Du vil ligeledes blive introduceret til værktøjer der kan hjælpe dig til at balancere mellem karriere og fritid.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der enten vil opbygge ledelsesmæssige kompetencer som kvinde eller dig der ønsker at blive klogere på området.

Udbytte

  • Bliv introduceret til en masse ledelsesmæssige værktøjer, du kan bruge i din hverdag
  • Få kompetencerne til, hvordan du kan skabe netværk med kvindelige ledere og dermed styrke dit eget netværk.
  • Lær at balancere mellem karriere og fritid gennem et nyt mindset
  • Bliv udfordret på dit mindset og bliv klogere på forskellige kønsroller på arbejdspladsen

Indhold:

Women in Leadership: Moving Beyond Gender Roles as a Leader
  • Lær at udfordre dit syn på køn og kønsrelaterede forskelle på arbejdspladsen. Du lærer bl.a. at undersøge adfærd, der marginaliserer kvinder.
Women in Leadership: Mastering Key Leadership Competencies
  • Få styr på, hvordan du opbygger selvtillid og udvikler din ledelsestilværelse. Du lærer at kommunikere som leder, at demonstrere din følelsesmæssige intelligens, og hvordan du kan netværke med kvindelige ledere.
Women in Leadership: Building Your Infrastructure for Leadership
  • Lær at håndtere nogle af de udfordringer, der kan forekomme, når man skal balancere mellem karriere og familie. Dit mindset vil blive udfordret, og det samme vil dine forståelser.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 3 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.