Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: User Experience (UX) Design Foundations

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2022 - Online
1.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Dette kursus introducerer dig til UX Design Foundation og de funktioner, der er essentielle for at lave professionelle designs. Du bliver blandt andet introduceret til forskellige designprincipper og strategier, og du får konkrete værktøjer, du kan bruge i din professionelle hverdag. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Introduktion

Du lærer om designprincipper, værktøjer og layout i forbindelse med design af hjemmesider.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke er til den spirende designer, der ønsker at lære at implementere den nyeste forskning, udvikle funktionelle designs, lave prototyper og testværktøjer samlet af en velplanlagt strategi for den optimale brugeroplevelse. Kursuspakken henvender sig til dig, der vil have en grundig introduktion til UX Design og sikre en effektiv og professionel brugeroplevelse for dine brugere.

Udbytte

  • Du introduceres til - og lærer de vigtigste design-principper og strategier.
  • Du får et godt indblik i - og øver de vigtigste værktøjer og teknikker.
  • Du lærer at designe hjemmesider som er intuitive at navigere i med et lækkert layout og relevant indhold.

Indhold i kursuspakken

UX Design Foundations: Design Principles and Strategies
  • Kurset adresserer vigtigheden af at identificere dine brugere. Du lærer at bruge ensartede og enkle designmønstre, implementere effektiv navigation og layout, inkorporere medieelementer, bruge reklamer og implementere brugergrænseflade-designs, strategier og værktøjer som Lean UX og wireframing. Derudover lærer du at beskrive agile designs og Lean UX som rammer for UX-design.
UX Design Foundations: Techniques and Tools
  • Du lærer om implementering af relevant forskning indenfor felterne: designs, prototyping og teststrategier. Du introduceres også til en lang række værktøjer herunder: brugerrejser, kort over kundeoplevelser og persona-profilering. Du lærer desuden om rollen som informationsarkitektdesigner og hvordan du arbejder med prototyper i forbindelse med skitser og wireframes. Endelig vil du udforske den heuristiske evalueringsmetode samt bruger- og tilgængelighedstest som en del af en UX-designløsning.
UX Design Foundations: Navigation, Layout, and Content
  • Du lærer at implementere intuitiv navigation og layout samt inkorporering af medieelementer og brugen af reklamer effektivt for at sikre den optimale brugeroplevelse. Du vil også udforske forskellige navigationsmodeller og løsninger samt blive introduceret til effektive designs af hjemmesider, kategorisider, produktsider og indkøbskurv-design. Du lærer også at designe effektive form-løsninger.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 3 kurser og kan gennemføres på ca. 4 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.