Find dit kursus i Big Data

Nøglen til at forstå din kundes behov

Big Data er betegnelsen for indsamling og bearbejdning af store mængder kundedata, der kan bruges som et værktøj til at optimere din virksomhed eller organisation.
Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Big Data kurser 

Big Data er en systematisk indsamling af større mængder af data og en direkte kanal med adgang til informationer om kunders adfærd. Et kursus i Big Data er for dig, der ønsker at arbejde strategisk og taktisk med relevant data for dig og din virksomhed. Her lærer du at sikre, at data anvendes ideelt og skaber gensidig værdi for din virksomhed, såvel som for kunden. 

Big Data har de seneste par år været et af de helt store buzzwords i erhvervslivet. Det er et udtryk, der beskriver den store mængde af data, der generes i alle de digitale processer, vi foretager os. Hver gang, du bruger din telefon, computer eller iPad indsamles data, såvel som når du surfer eller bruger nettet. Disse handlinger afslører informationer om din adfærd, behov og generelle tendenser, og den viden og datamængde er kostbar for virksomheder, der skal udvikle og reagere på samfundets trends og tendenser, samt forbrugerens adfærdsmønstre. 

Der er flere centrale læringspunkter på kurser i Big Data. Du gennemgår typisk følgende: 

  • De enkelte processer i dataindsamling
  • Fortolkning og bearbejdning af kundedata i forhold til at udvikle en effektiv kundestrategi
  • Moral og etik i forbindelse med indsamling og behandling af data
  • Nye forretningsmuligheder med Big Data

Big Data kurser

Hvem henvender kurser i Big Data sig til?

Kurserne henvender sig til medarbejdere, der beskæftiger sig med alt fra markedsføring til HR. Du skal blot interesserer dig for, hvordan indsamling og folktolkning af data kan hjælpe dig med at optimere og skabe resultater for din virksomhed eller organisation. 

Der er også mulighed for at tage en Master i Big Data. Her gælder specifikke adgangskrav, som du kan læse om under den enkelte uddannelse. 

Vi tilbyder et bredt udvalg af kurser, og du skal blot finde det kursus, der matcher din profil og dine ønsker. 

Hvordan kan du bruge et kursus i Big Data?

Med et kursus i Big Data lærer du at indsamle og bearbejde data, der er relevant for din virksomhed. Du lærer at benytte data på strategisk vis, så du opnår en bedre forståelse for dine kunder og kan optimere dine produkter i forhold til deres behov og adfærd. 

Praktisk information om kurser i Big Data

Hvad koster et kursus?

Prisen på kurserne varierer fra kursus til kursus. Generelt er Big Data kurser ikke SU-berettigede og skal finansieres af dig eller din virksomhed. 

Hvor kan man tage et kursus? 

Kurser i Big Data tilbydes flere steder i landet, men hovedsageligt i større byer som København, Århus, Odense og Aalborg. Flere kurser findes også som fjern-undervisning og e-learning, hvilket giver dig større fleksibilitet i forhold til dit arbejde eller uddannelse. 

Se også:

Kurser i machine learning

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen