Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Software Programming Fundamentals

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
2.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Dette kursus giver dig best practice inden for software programmering. Du lærer om de væsentlige faldgruber, når du skal programmere, og hvordan du undgår dem med best practice-eksempler. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Introduktion

God planlægning, dokumentation og velskrevet kildekode er nogle af succesparametrene, når du skal udvikle en softwareapplikation. Tilmeld dig kurset og lær om best practice inden for dette, samt hvordan du bedst muligt implementerer sikkerhed i dine applikationer. Derudover lærer du også hvorfor det er så vigtigt at være disciplineret i forhold til vedligeholdelse af programkoderne.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der er systemudvikler, programmør, IT-konsulent eller lignende.

Udbytte

  • Lær om god planlægning og dokumentation
  • Få de bedste fremgangsmåder til dokumentation af din kildekode
  • Lær hvordan du implementerer sikkerhed i dine applikationer
  • Forstå og lær om vigtigheden i kodevedligeholdelse

Indhold i kursuspakken

Software Programming Fundamentals: Best practice for design og udvikling
  • En god planlægning og dokumentation har i høj grad indflydelse på succesen med at udvikle en softwareapplikation. På dette kursus lærer du de mest pålidelige best practices, der anvendes, når du designer, udvikler og dokumenterer softwareapplikationer. Fokus er centreret omkring, hvad der skal inkluderes i din dokumentation og hvorfor. Endelig dækkes fordelene ved dokumentationsindhold, herunder planlægning, kodningsstandarder, funktionsspecifikationer, test og kvalitetskontrol.
Software Programming Fundamentals: Source Coding Best Practices
  • Velskrevet kildekode er vigtig for at skabe og vedligeholde et fejlfrit og robust softwareprogram. Lær de bedste fremgangsmåder til dokumentation af din kildekode. Derudover vil du også lære om best practice til variabel navngivning, arbejde med metoder og klasser samt objektorienterede principper.
Software Programming Fundamentals: Software Security Best Practices
  • Sikkerhed er en stor udfordring, når du designer og udvikler en softwareapplikation. Lær om best practice til implementering af sikkerhed i dine applikationer. Dette inkluderer håndtering af godkendelse og adgangskoder, validering af data, håndterings- og log-fejl, sikring af fil- og databasesikkerhed samt styring af hukommelse.
Software Programming Fundamentals: Best Practices for Maintaining Code
  • Vedligeholdelse af kode, når du har en fungerende applikation, er en vigtig fase for dit programs levetid, og kan hjælpe med hurtig udvikling af fremtidige projekter. Lær hvordan du optimerer den eksisterende kode gennem re-factoring, samt hvordan du udfører kodeinspektioner for at lokalisere fejl. Derudover lærer du, hvordan du tester og fejlsøger din eksisterende kode for at fjerne potentielle fejl, der endnu ikke er blevet opdaget.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 4 kurser og kan gennemføres på ca. 7,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

2499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.