Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Perl Programming Essentials

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
1.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv grundigt introduceret til et fleksibelt og anvendeligt programmeringssprog med kursuspakken, der dækker de fundamentale komponenter i programmeringssproget Perl. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Introduktion

Med kursuskollektionen vil du blandt andet blive introduceret til, hvordan objektorienteret programmering fungerer med Perl. Programmeringssprog er designet til at interagerer med filer, databaser og webservere. Med kursuspakken vil du tilegne dig viden om de programmeringsteknikker, der er forbundet med Perl-moduler, filadgang, databaseinteraktioner og web scripting.

Gennem individuelle demonstrationer og de medfølgende kommentarer fra underviser bliver du med kursuskollektionen støttet i din forståelse af Perl og hjulpet til at videreudvikle dine programmeringsevner.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til applikationsudviklere og programmører, der overvejer Perl til brug ved udvikling af applikationer.

Indhold

Perl Language Essentials
  • This course covers the fundamental components of the Perl Language. The individual demonstrations and accompanying commentary will support your understanding of the Perl language, assist in developing your Perl programming skills, and act as a primer for the content of course #2.
Perl Programming Techniques
  • Continuing on from course #1, this course covers the fundamentals of Object-oriented programming support within Perl, and working with regular expressions.

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 2 kurser kan gennemføres på ca. 4 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kursus til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.