Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Outlook 2019

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
2.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Bliv introduceret til Outlook 2019 og lær at anvende programmet bedst muligt. Ved at deltage på kurset får du en række forskellige værktøjer til at forbedre måden du arbejder på, så du kan forbedre din effektivitet og skabe større overblik i din professionelle hverdag. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Bliv fortrolig med Outlook 2019 og få dækket dine professionelle behov

Outlook 2019 er et effektivt værktøj til bl.a. mailkorrespondance, kalender- og opgavestyring. Programmet kan hjælpe din virksomhed til at skabe bedre resultater gennem mere effektiv og professionel kommunikation. Med denne kursuspakke bliver du klædt på til at benytte Outlook 2019 bedst muligt i virksomhedssammenhæng.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Outlook 2019 og dets vigtigste funktioner.

Udbytte

 • Lær hvordan du opsætter og konfigurerer Outlook 2019
 • Bliv introduceret til de værktøjer Outlook 2019 tilbyder til at holde styr på mails, kalender og opgaver
 • Få helt styr på hvordan Outlook fungerer og hvordan du bruger alle programmets værktøjer og muligheder, så du kan benytte programmet effektivt og professionelt.

Indhold i kursuspakken

Outlook 2019: Setting Up
 • Lær hvordan du effektivt opsætter Outlook 2019, så du kan bruge det i professionelle sammenhænge, så notifikationer og udseende bedst muligt understøtter din måde at arbejde på.
Outlook 2019: Sending & Receiving Email
 • Lær hvordan du sender, modtager og svarer på forskellige typer mails. Du lærer bl.a. at vedhæfte filer, sende Outlook-emner og at oprette og sende automatiske svar på mails.
Outlook 2019: Illustrating Email
 • En mail behøver ikke kun at indeholde tekst. Lær hvordan du illustrerer dine mails med billeder, links, WordArt- og SmartArt-grafik, tabeller, diagrammer og figurer.
Outlook 2019: Contact Tools
 • Lær at importere, eksportere og kategorisere dine kontakter. Du lærer at oprette og styre grupper og opsætte dit adressekartotek.
Outlook 2019: Calender Tools
 • Hold styr på events, møder og aftaler i Outlook til Office 2019 med kalenderfunktionen. Lær hvordan du opsætter din kalender; opretter og organiserer møder og aftaler; tilføjer, importerer og eksporterer kalendere og arbejder med opgaver i Outlook 2019.
Outlook 2019: Formattin Email Text
 • Der er mange måder at formatere tekst i e-mails på i Outlook 2019. Lær hvordan du formaterer tekst, bruger lister, arbejder med farver og organiserer dine skabeloner og indstillinger.
Outlook 2019: Designing & Shaping Email
 • Der er et væld af design- og skabelonværktøjer i Outlook 2019 du kan bruge til at tilpasse det overordnede design af dine mails. Lær at skifte dit e-mail-tema og din baggrund. Lær at arbejde med signaturer og at bruge skabeloner til at gøre dit arbejde hurtigere.
Outlook 2019: Proofing Email
 • Lær hvordan du gør dine e-mails professionelle, fejlfri og tilgængelige for alle ved hjælp at Outlooks værktøjer til at gennemse e-mails. Du lærer at tjekke for stave- og grammatikfejl, slå ord op, oversætte, bruge synonymordbogen og opsætning af indstillinger for autokorrektur.
Outlook 2019: Tagging, Sorting & Filtering Email
 • Outlook 2019 har alt du skal bruge for at holde styr på dine e-mails og finde den email du skal bruge hurtigt og nemt. Lær hvordan du organiserer dig med flag, farver, kategorier, filtrering og sortering.
Outlook 2019: Organizing Emails
 • For at være produktiv må du have organiseret dine e-mails. Lær at burge foldere, søge efter e-mails og behandle uønsket post.
Outlook 2019: Optimizing Workflows
 • Outlook 2019 har en bred vifte af funktioner, der kan forbedre dine arbejdsmetoder. Lær at styre din indbakke ved at konvertere mailkorrespondancer til mødeinvitationer og ved at bruge regler, hurtige trin og uddelegeringsværktøjer.
Outlook 2019: Configuring the Client
 • Tilpas Outlook 2019 til dine specifikke behov. Lær at tilføje flere konti; at bruge importér- og eksportér funktionen og at tilpasse brugerfladen og benytte genvejsfunktioner.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 12 kurser og kan gennemføres på ca. 10 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Outlook 2019", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

2999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: