Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Microsoft SQL Server 2016

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2022 - Online
8.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Med Microsoft SQL Server 2016 får du kompetencerne til bedre at kunne administrere databaser. Ved at deltage på online kurset får du værktøjerne til at arbejde effektivt med databaseplatformen Microsoft SQL Server 2016. Kursuspakken introducerer dig til de vigtigste funktioner, så du kan få mest muligt ud af Microsoft SQL Server 2016, herunder bl.a. kryptering og querying af data. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Det store overblik

Denne kursuspakke indeholder en samling af kurser inden for Microsoft SQL Server 2016. På den måde kan du få et overblik over de mange funktioner databasesystemet indeholder, og du kan gå i dybden med netop de områder, der er relevante for dig. Med SQL Server kan du bl.a. bygge intelligente applikationer, analysere data, beskytte din data og kommunikere på tværs af platforme. Kursuspakken klæder dig på til at arbejde med de forskellige områder, lige fra introducerende begreber, til manipulation af data og Azure Virtual Machines. Du får styr på, hvordan du kan udnytte SQL Server bedst muligt og hvordan softwaren skal håndteres professionelt.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil introduceres til Microsoft SQL Server 2016 og styrke dine kompetencer inden for administration af databaser.

Udbytte

  • Bliv introduceret til de mange områder der findes i Microsoft SQL Server 2016, så du kan udnytte databaseplatformen bedst muligt.
  • Lær bl.a. om udvikling, administrering og håndtering af data
  • Få styr på emner som f.eks. infrastruktur, funktioner og auditing
  • Lær hvordan Microsoft SQL Server 2016 kan være med til udvikling og querying

Indhold:

Microsoft SQL Server 2016: Administering
  • Du lærer om administrering i SQL Server 2016 og den data du håndterer i programmet. Med denne kursuspakke lærer du om håndtering af databaseintegritet, statistikker, at genskabe databaser. Du lærer også om encryption, auditing, og disaster recovery m.m.
Microsoft SQL Server 2016: Developing
  • Lær om udvikling i SQL Server og gå i dybden med områder som f.eks. performance tuning, infrastruktur og funktioner. Du vil blive bekendt med emner som f.eks. Triggers, Isolation Levels, Indexes og meget mere inden for udvikling i Microsoft SQL Server 2016.
Microsoft SQL Server 2016: Provisioning
  • Du lærer bl.a. om det populære Microsoft Azure, og hvordan du opsætter SQL Server 2016, så du kan arbejde mere effektivt med programmet. Få styr på Virtual Machines i Azure og hvordan du indsætter applikationer til Microsoft Azures SQL Databaser.
Microsoft SQL Server 2016: Querying
  • Gå i dybden med emner som f.eks. T-SQL, modificering af data, subqueries og manipulering af data. Du bliver bekendt med filtrering af data, non-relationel data og Querying generelt.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 35 kurser og kan gennemføres på ca. 70 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Pris

8999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.