Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Microsoft Office 365 Apps Collection

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
8.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få indblik i Microsoft Office 365 programmerne til kommunikation og samarbejde på tværs af organisationen. Med denne kursuspakke bliver du blandt andet introduceret til Delve, Teams, Groups, Steam, Yammer m.m. Kursuspakken er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online-kurset i 365 dage.

Få indblik i samarbejdsværktøjerne i Microsoft Office 365

Microsoft Office 365 giver dig adgang til en række programmer til bl.a. vidensdeling, dokumentstyring, planlægning og samarbejde med kollegaer i organisationen. Med denne kursuspakke bliver du introduceret til Microsoft programmerne Delve, Teams, Groups, Stream, Yammer, Planner, SharePoint, Forms og OneDrive.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der ønsker at få indblik i Microsoft Office 365’s programmer til bedre kommunikation og samarbejde.

Udbytte

Lær hvordan du får adgang til og bruger følgende programmer

 • Microsoft Delve
 • Microsoft Teams
 • Microsoft Groups
 • Microsoft Stream
 • Microsoft Yammer
 • Microsoft Planner
 • Microsoft SharePoint – videregående
 • Microsoft Forms
 • Microsoft OneDrive for Business

Indhold i kursuspakken

Microsoft Office 365: Delve
 • Delve giver dig adgang til dokumenter, der er delt på OneDrive, SharePoint eller delt af dine kontakter. Find ud af, hvordan du får adgang til og bruger Delve, og hvordan du tilpasser brugerpanelet, din profil og notifikationer.
Office 365: Teams
 • Lær at bruge værktøjerne i Microsoft Teams, herunder oprettelse af teams, hvordan du afsender meddelelser, styrer samtaler, deler filer, opretter faner og samarbejder om et dokument. Oplev også, hvordan du foretager både lyd- og videoopkald, samt hvordan du planlægger, deltager i og administrerer møder.
Microsoft Office 365: Groups
 • - Oplev, hvordan du opretter, tilslutter dig samt administrerer grupper med Office 365-Groups.
Microsoft Office 365: Stream
 • Vil du dele videoer med dine kolleger i Microsoft Stream? Find ud af, hvordan du opretter og administrerer kanaler, uploader og deler videoer, og hvordan du tilføjer oplysninger, undertekster, billedtekster og hashtags.
Office 365: Yammer
 • Lær, hvordan du bruger Microsoft Yammer til at oprette opslag samt poste og gemme opslag. Du lærer også hvordan du redigerer din profil, tilføjer og administrerer kontakter og bruger søgeværktøjet.
Office 365: Planner
 • Se hvordan du kommer i gang med Microsoft Planner til styring af projekter samt kommunikation med andre brugere af Microsoft Office 365.
Microsoft Office 2016: Intermediate Sharepoint
 • Microsoft SharePoint er et kraftfuldt samarbejde og dokumentstyringsværktøj. Find ud af, hvordan du logger ind første gang, redigerer din profil, arbejder med SharePoint apps, nyhedsfeeds, dokumentbiblioteker, opretter advarsler, eksporterer lister m.m.
Microsoft Office 365: Forms
 • Lær hvordan du opretter og distribuerer formularer, undersøgelser og quizzer af alle tænkelige slags.
Office 365: OneDrive for Business 2017
 • Lær at bruge OneDrive for Business til at gemme filer, til at arbejde på eller dele filer. Udforsk, hvordan du kommer i gang med at bruge OneDrive for Business, herunder brugerpanelet og tilgængelige værktøjer.
Microsoft Flow 2018
 • - Lær hvordan du bruger Microsoft Flow til at automatisere dine arbejdsgange, opretter nye flows, integrere til foretrukne systemer, fejlfinder m.m.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 40 kurser og kan gennemføres på ca. 24 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

8999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: