Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Microsoft Office 2019

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2020 - Online
8.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær at benytte Microsoft Office 2019 effektivt og bliv fortrolig med Excel 2019, Outlook 2019, PowerPoint 2019 og Word 2019. Denne kursuspakke giver dig et overblik over programmernes vigtigste funktioner og deres tilhørende værktøjer. Kurserne i kursuspakken er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Bliv fortrolig med Microsoft Office 2019

Programmerne i Microsoft Office 2019 indeholder mange forskellige værktøjer og funktioner og med denne kursuspakke bliver du introduceret til, hvordan du kan udnytte programmerne til fulde. Du får en grundig introduktion til de forskellige programmer og går i dybden med deres særskilte funktioner.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en introduktion til Microsoft Office 2019 programmerne og deres vigtigste værktøjer.

Udbytte

  • Lær hvordan du kan benytte Microsoft Excel 2019 til at behandle data effektivt.
  • Bliv fortrolig med Outlook 2019’s mange værktøjer som f.eks. kalender og kontakter.
  • Lær at skabe professionelle PowerPoint præsentationer, der fanger dit publikums opmærksomhed.
  • Lær hvordan du benytter Word 2019 til at udarbejde dokumenter, som fremstår professionelle.

Indhold i kursuspakken:

Excel 2019 for Windows
  • Bliv introduceret til Excel 2019, og hvordan du kan bruge programmet til at arbejde med data og illustrere disse data. Kurset giver også et overblik over de vigtigste værktøjer.
Outlook 2019 for Windows
  • Få en grundig introduktion til Outlook 2019 og programmets mange funktioner. Outlook er meget mere end bare en mailboks og kan bl.a. bruges som kalenderværktøj.
PowerPoint 2019
  • Bliv introduceret til PowerPoint 2019 og programmets vigtigste værktøjer. Lær hvordan du skaber præsentationer ved hjælp af bl.a. grafik og multimedia.
Word 2019
  • Bliv introduceret til de mange muligheder der er i Word 2019. Word kan bl.a. bruges til at skabe professionelle dokumenter og fremstille data på en overskuelig måde.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 38 kurser og kan gennemføres på ca. 28 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

8999 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: