Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Managing Employee Performance

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
1.499 - 2.900 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Deltag på dette online kursus og bliv i stand til at administrere dine medarbejderes performance. Performance er ikke altid lige sådan at måle på og det kan være en udfordring at vurdere, monitorere og forbedre medarbejderes performance. Med denne kursuspakke får du værktøjerne til effektivt at kunne håndtere dine medarbejderes performance. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Dine ansatte er forskellige

Vi er som individer meget forskellige og dette gælder også på arbejdspladsen. Derfor bør du som leder have viden om, hvordan forskellige typer af performance bør håndteres. Denne kursuspakke lærer dig, hvordan du motiverer dine topperformere og ansatte med der har problemer med deres performance. På denne måde kan du undgå at skulle afskedige medarbejdere.

Deltagerprofil

Dette online kursus er til dig der vil være bedre til at forbedre dine medarbejderes performance gennem professionelle strategier og tilgange.

Udbytte

  • Lær, hvordan du motiverer og udfordrer de medarbejdere der performer.
  • Få styr på, hvilke tiltag du kan gøre brug af ved ansatte der har problemer med deres performance
  • Bliv i stand til at kunne udarbejde en professionel performance plan
  • Lær at udvikle en professionel og eksekvérbar performanceplan

Indhold:

Keeping Top Performers Challenged
  • Lær at identificere dine top performers og få styr på, hvordan du engagerer og udfordrer disse gennem effektivt lederskab.
Planning an Effective Performance Appraisal
  • Lær at udvikle en performanceplan og monitorere igangværende performances således at der ikke opstår ubehagelige overraskelser ved gennemgang og evaluering af performances.
Creating a Plan for Performance Management
  • Lær om de faktorer, der er involveret i succesfuld performance ledelse. Du bliver bl.a. bekendt med de forskellige faser i performance ledelsesprocessen, CSF, og KPI’s.
Detecting and Dealing with Performance Problems
  • Lær at opfange, identificere og stille spørgsmål ved problemer på din arbejdsplads, så du kan finde den rette løsning på performance problemer og dermed undgå at afskedige en medarbejder.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 4 kurser.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.