Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Klog på forandring

Teknologisk Institut
182 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
2.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Vil du lære at forstå og håndtere forandringer optimalt? På dette onlinekursus sætter vi fokus på, hvorfor forandringer er svære at håndtere, og hvordan du kan blive bedre til at planlægge og implementere dem. Igennem tre moduler får du viden om hjernen, egen persontypetest og konkrete redskaber til at forstå følelser, personlighedstyper og forandringssituationer - uanset om du er leder eller medarbejder.

Vores hjerner er ikke skabt til konstant forandring

Forandringer er ikke længere noget, der pludselig sker i en organisation – de ER en del af det moderne arbejdsliv. Det betyder dog ikke, at de er blevet nemmere, for vores hjerne er ikke skabt til hele tiden at forandre sig og det udfordrer organisationer og medarbejdere. Ved at forstå, hvorfor vi reagerer på forandringer som vi gør, bliver vi i stand til at lave strategier, der imødekommer forandringsmodstand- og træthed.
På onlinekurset sættes der fokus på, hvordan du opbygger dit forandringsmindset, seneste forandringsredskaber samt hvordan du håndterer og forstår forskellige persontypers reaktion på forandringer.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til ledere og medarbejdere, som ønsker at blive klogere på, hvorfor forandringer er svære at håndtere samt konkrete værktøjer til at håndtere dem – både organisatorisk og på individniveau.

Udbytte

 • Evnen til at lade forandringer blive en naturlig del af dit mindset og din hverdag
 • Konkrete redskaber, der understøtter forandring for både ledere og medarbejdere
 • Forstå psykologien bag forandringer samt hvordan og hvorfor vi mennesker 'reagerer' på forandringer
 • Værktøjer til at skabe et forandringsmindset for individer og forankring i organisation
 • Test og forståelse af din egen og andres persontyper
 • Overblik over, hvordan forskellige persontyper håndterer forandring
 • Praktisk anvendelighed og forståelse til implementering eller gennemgang af forandringer

Indhold

 • Indblik i den nyeste forskning om hjernen - og hvorfor vi reagerer, som vi gør ved forandringer
 • Egen persontypetest – er du handler, tænker, føler eller forandrer?
 • Kendskab til, hvordan de fire persontyper håndterer forandringer
 • Håndtering af forandringstræthed og -modstand
 • Lær at definere et stærkt ”hvorfor” for forandringerne
 • Redskaber, der styrker dit forandringsmindset
 • Forandringens ABC – et bevidsthedsværktøj

Form

Onlinekurset har en varighed på ca. 7 timer (inkl. øvelser og personlighedstest) – og kan tages præcist, når det passer ind i din hverdag. Det er bygget op over 3 indholdsmoduler og 1 introduktionsmodul, hvorunder der er i alt er 39 lektioner med kursusindhold. Hver lektion består af enten video eller slides med voice over, der fører dig igennem indholdet. Kurset indeholder din egen persontypetest samt øvelser ved hvert modul og afsluttes med en evaluering. Efter din tilmelding modtager du et link, hvorfra du kan tilgå online kurset, som du har adgang til i 1/2 år.

Underviser

Sagar Constantin, er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset og vi er leder eller medarbejder, ved at kende os selv bedre. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Bliv klædt på til forandringer", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

2999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.