Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Java Standard Edition 11 Development and Programmer

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
9.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Denne kursuspakke introducerer dig til Java SE 11 Development & Java SE 11 Programmer og de funktioner, der er essentielle for professionelt brug. Du får både en grundig introduktion til Java SE 11 og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte det bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Få en grundig forståelse for Java SE 11 Development & Java SE 11 Programmer II

Java Standard Edition 11 er den seneste version af Java SE og indeholder et væld af væsentlige nye og forbedrede elementer som du kan læse mere om længere nede i kursusbeskrivelsen.

Deltagerprofil

IT-professionelle, IT-udviklere, softwareingeniører og systemadministratorer.

Udbytte

 • Du bliver fortrolig med Java Standard Edition 11, den nyeste version af JAVA SE
 • Du lærer alt om Java som udviklingsmiljø og alle dets funktioner
 • Du lærer om klasser, referencer og metoder i JAVA
 • Du får indblik nyheder og forbedringer siden JAVA Standard Edition 9
 • Du lærer om objektorienteret programmering i JAVA og meget, meget mere…

Indhold i kursuspakken

Java SE 11 Development
 • Lær om udvikling i Java Standard Edition 11. Du lærer bl.a. om Variables, Operators, Arrays, Loops, Encapsulation, Debugging, JShell og meget mere.
Getting Started with Java Programming
 • Bliv introduceret til programmering med Java SE 11. Du lærer om forskellige former for evaluering, datatyper, og forskellige funktioner du får brug for, for at programmere effektivt og professionelt i Java.
Classes and Objects in Java
 • Få styr på Classes og Objects i Java. Du får en dybere forståelse af de vigtigste Classes og Objects og går i dybden med at benytte disse korrekt og effektivt.
Object-Oriented Programming in Java
 • Bliv introduceret til objektorienteret programmering i Java. Du bliver bl.a. bekendt med begreber og funktioner som f.eks. Inheritance, Polymorphism, Modifiers og relevante Classes.
Java Database Connectivity Using JDBC
 • Bliv introduceret til Java Database Connectivity og hvordan du udfører Statements. Du lærer at arbejde med ResultSets og Query Batches og du bliver introduceret til mere avancerede emner.
Java SE 11 Programmer II
 • Gå mere i dybden med programmering i Java SE 11. Du lærer bl.a. om Lambda Operations, Streams, Pipelines, JVM, Flow og meget mere.
Advanced Features in Java
 • Få styr på de mere avancerede features i Java. Du bliver bl.a. klædt på til at arbejde med Sets og Maps, og du lærer at bruge forskellige annotationer og parametre.
Data Structures and Algorithms
 • Bliv introduceret til datastrukturer og algoritmer i Java. Få styr på at arbejde med Lists, Stacks og Queues.
Multithreading and Concurrency in Java
 • Lær om Multithreading og Concurrency i Java. Du bliver introduceret til Concurrent programmering og lær om begreber og funktioner som f.eks. Threads, Locks og Multithreading.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 82 kurser og kan gennemføres på ca. 88,5 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Java Standard Edition 9 - Foundation ", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

9499 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.