Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Improving Your Leadership Skills

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
1.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Der er mange forskellige måder at lede på. Denne kursuspakke giver dig et overblik over forskellige ledelsesmetoder, og hvilke konkrete teknikker der findes inden for disse. På den måde kan du selv forbedre dine lederskabsevner. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Stå stærkere som leder

Med denne kursuspakke får du en større forståelse for dine egne lederskabsevner. Du lærer bl.a. om følelsesmæssig intelligens, motivation og positivt lederskab, hvilket udvikler dine kompetencer og styrke dine ledelsesmæssige egenskaber.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig både til nuværende eller kommende ledere, der ønsker at forbedre sine ledelsesmæssige egenskaber.

Udbytte

  • Bliv bedre til at motivere dine medarbejder via konkrete teknikker og metoder.
  • Lær at påvirke dine medarbejdere til at følge din retning gennem positivt lederskab.
  • Lær, hvordan du bedst deler din vision, så den for alvor skinner igennem via visionært lederskab
  • Bliv i stand til at kunne håndtere og arbejde med følelsesmæssig intelligens

Indhold:

Leading by Motivating
  • Få en forståelse for, hvorfor motivationsstrategier er vigtige, og du får praktiske teknikker til, at engagere og motivere i forskellige teams.
Sharing a Vision
  • Få en generel introduktion til visionært lederskab. Du får teknikker og metoder, som du kan bruge i dit lederskab til at dele en vision på en effektiv og konkret måde.
Influencing through Positive Leadership
  • Få effektive metoder og strategier til at kunne påvirke et team til at acceptere dine idéer. Kurset fokuserer på positivt lederskab, og hvordan man undgår negativitet, når man skal påvirke andre.
Developing Emotional Intelligence
  • Få praktiske og positive teknikker til at forbedre den følelsesmæssige intelligens gennem effektivt lederskab, og en forståelse for, hvorfor den følelsesmæssige intelligens netop er vigtig.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 4 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

1999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.