Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Human Resources

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2020 - Online
4.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Dette kursus introducerer dig til Human Resources og de vigtigste funktioner som en HR-afdeling har. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Introduktion

Dette kursus gennemgår alt fra rekruttering, screening og onboarding til udvikling af talentprogrammer og krisestyring i en virksomhed, så du bliver klædt på til at understøtte ledelsen bedst muligt.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, som arbejder i en HR-funktion og som ønsker at lære mere om onboarding og udvikling af medarbejdere og deres kompetencer samt om håndtering af kommunikation internt og eksternt i forbindelse med kriser.

Udbytte

  • Lær HR-afdelings vigtigste funktioner at kende
  • Få redskaberne til at sikre, at du ansætter de rigtige medarbejdere
  • Lær at planlægge virksomhedens kompetencebehov og styring af resultater
  • Lær at opbygge karriereudviklingsprogrammer
  • Få redskaber til at styre din virksomhed igennem en krise

Indhold i kursuspakken

Recruiting, Screening, and Onboarding Effectively
  • Med udgangspunkt i virksomhedens mål, strategi og kultur lærer du at udarbejde en rekrutteringsplan, så du finder den bedste til jobbet. Lær at lave en god ansøgning og at screene ansøgere og få redskaber til at onboarde nye medarbejdere bedst muligt.
Transformational HR and Talent Management
  • Lær at sammensætte et vellykket mentorprogram, så opgaver og erfaringer overdrages med størst effekt. Bliv bekendt med, hvordan du laver et talentprogram, der kan være med til at fastholde de rigtige medarbejdere. Bliv introduceret til HR transformation, og hvad HR's rolle er i fastlæggelsen og implementeringen af organisationsstrategien.
Effective Hiring Practices
  • Lær, hvordan du med god forberedelse, god interviewteknik og anvendelse af de rigtige spørgsmål kan få god indsigt i ansøgerens faglige kompetencer og derved gøre ansættelsessamtalen mere produktiv.
Crisis Management
  • Lær, hvordan du skal agere i en virksomhedskrise; hvordan der træffes beslutning om at få en effektiv krisestyring etableret; hvordan du planlægger krisekommunikation; hvordan du kommunikerer til omverdenen og hvordan du afslutter en krisehændelse i virksomheden.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 9 kurser og kan gennemføres på ca. 3,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: