Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Google Docs

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
4.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få en grundig introduktion til Google Docs og dets mange muligheder, så du kan blive fortrolig med programmet og de tilhørende værktøjer. Med denne kursuspakke lærer du blandt andet at oprette, redigere og administrere dokumenter. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Få styr på Google Docs

Google Docs er et effektivt stykke software, der tillader at du og dine kolleger kan arbejde samtidigt i samme dokument. Docs har samme layout som Microsoft Word, og programmet kan både benyttes til gruppeprojekter og individuelle opgaver. Programmet kan bruges til organisering af dokumenter og er ideelt til brainstorming og projekter.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Google Docs og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

 • Kom godt i gang med Google Docs
 • Lær de vigtigste funktioner og værktøjer i programmet
 • Lær at oprette, redigere og administrere dokumenter i Google Docs

Indhold i kursuspakken

Google Docs: Getting Started
 • Google Docs er en webbaseret word-platform. Bliv introduceret til platformen, udforsk interfacet, naviger i dokumenter og meget mere.
Google Docs: Editing Documents
 • Google Docs inkluderer mange værktøjer og features, der kan hjælpe dig med at arbejde med dokumenter. Udforsk bl.a. forskellige måder at manipulere tekst i dokumenter.
Google Docs: Using Table Tools
 • En effektiv måde at præsentere data i Google Docs er via. en tabel. Lær hvordan du arbejder effektivt med tabeller i Google Docs.
Google Docs: Creating Graphics & Diagrams
 • Lær hvordan diagrammer og grafiske illustrationer kan være med til at præsentere din information professionelt i Google Docs.
Google Docs: Shaping & Formatting Documents
 • Du kan gøre dine dokumenter lettere at læse ved at ændre på layoutet. Lær at formatere dokumenter efter dine behov i Google Docs.
Google Docs: Illustrating Documents
 • For at understrege din pointe kan billeder nogle gange være en stor hjælp. Lær hvordan du arbejder med billeder og illustrationer i Google Docs.
Google Docs: Creating, Opening & Saving Documents
 • Udforsk hvordan du bedst arbejder med dokumenter i Google Docs. Lær at oprette, åbne, ændre, gemme dokumenter og bliv introduceret til de vigtigste værktøjer.
Google Docs: Formatting Documents
 • Udforsk hvordan du kan forbedre dine dokumenter ved hjælp af bl.a. farver, skrifttyper, titelformer, spalter og bulletpoints.
Google Docs: Sharing & Collaboration Tools
 • Fordelen ved Google Docs er, at I kan være flere til at samarbejde i ét dokument på samme tid. Lær hvordan Google Docs bedst udnyttes til professionelt samarbejde

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 9 kurser og tager ca. 6 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.