Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Google Cloud Architect

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2020 - Online
8.499 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få en introduktion til de mange værktøjer som Google Cloud Platform kan tilbyde og lær blandt andet om Cloud design, Cloud data storage, Cloud troubleshooting og Cloud security. På kurset opnår du desuden viden om Google Data Engineer og de mange muligheder, som hører til. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Få viden om de mest fundamentale aspekter af Big Query

Kursuspakken indeholder blandt andet et modul, hvor du præsenteres for de mest fundamentale funktioner ved Big Query. Du lærer at behandle data ved hjælp af programmet og får en forståelse for konceptet bag tjenesten og dets mange fordele. Derudover bliver du introduceret til Google Cloud, Machine Learning og Cloud Identity Management.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, som ønsker at beskæftige dig med Google Cloud Platform og Google Data Engineer, samt har en interesse for Big data og Big Query.

Udbytte

  • Lær at implementere BigQuery i forbindelse med Big Data
  • Opnå viden angående APIs og Machine Learning
  • Få udviklet dine evner inden for Google Cloud Design
  • Udforsk de mange muligheder, der findes ved Google Cloud Data Storage
  • Lær at benytte de forskellige varianter af DataProtec

Indhold i kursuspakken

Google Cloud Architect
  • Dette er et fyldestgørende kursus om Google Cloud Architect’s mange funktioner og værktøjer. Kurset inkluderer bl.a. Cloud Design, Cloud Data Storage, Cloud Troubleshooting og meget mere.
Google Data Engineer
  • Dette er et fyldestgørende kursus om Google Cloud Engineer’s mange funktioner og værktøjer. Kurset inkluderer bl.a. Dataproc Architecture, Big Query, GCP og meget mere.

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 29 kurser og tager ca. 25 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

8499 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: