Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Google Ads

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
4.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær at bruge Google Ads og Analytics til at styrke værdiskabelsen i din organisation. Med denne kursuspakke bliver du introduceret til de vigtigste funktioner, du skal kende til for at kunne arbejde effektivt med Ads og Analytics. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Få styr på marketingsprogrammerne

Google Ads hjælper dig til at opsætte kampagner og med de kampagner, forbedre besøgstallene på din hjemmeside. Analytics hjælper dig til, at udføre grundige analyser af resultaterne af dine kampagner. Kursuspakken indeholder kurser, der hjælper dig med at udnytte funktionerne bedst muligt.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Google Ads og Analytics og lære de vigtigste værktøjer at kende.

Udbytte

 • Lær at opsætte, redigere og administrere kampagner med Ads
 • Bliv fortrolig med effektiv analyse af Audiences og brugere
 • Få styr på de vigtigste værktøjer i Ads og Analytics

Indhold i kursuspakken

Google Ads: Setting up Ad Campaigns
 • Få en grundig introduktion til Google AdWords og lær bl.a. hvordan du administrerer reklamekampagner, håndterer Google AdWords interface og fortolker data.
Google Ads: Creating Ads and Ad Groups
 • Du lærer hvordan du opretter, håndterer og administrerer grupper, skemaer, lokationer, kampagner m.m.
Google Ads: Using Audience, Placements and Keywords
 • For at kampagner skal fungere optimalt, er det vigtigt at kunne ramme den rigtige kundegruppe, og dette kursus klæder dig på til effektiv segmentering.
Google Ads: Analyzing Ads and Campaigns
 • Du lærer at oprette, tilpasse, dele og eksporterer reporter og dashboards i Google AdWords, så du kan analysere dine kampagner.
Google Ads: Managing Accounts and Settings
 • Du bliver klædt på til at kunne tilføje og administrere nye brugere. Du lærer derudover at konfigurere og linke forskellige platforme.
Google Analytics for Web: Creating and Managing Properties
 • Du får en grundig introduktion til Google Analytics, og du bliver introduceret til de vigtigste værktøjer i programmet.
Google Analytics for Web: Analyzing Audiences and User Behavior
 • Med dette kursus bliver du klædt på til at kunne analysere og forstå dine resultater og forskellige data.
Google Analytics for Web: Using Dashboards and Reports
 • Du lærer at udnytte programmets mange funktioner ved hjælp af dashboards, og hvordan du administrerer analyseresultaterne.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 8 kurser og kan gennemføres på ca. 5,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.