Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Facebook

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2020 - Online
6.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Lær at benytte Facebook til at optimere din online tilstedeværelse. Mange virksomheder benytter sig af Facebook - og anvendes det optimalt kan det være et effektivt led i din marketingstrategi. Med denne kursuspakke får du en grundig introduktion til Facebook og dets grundlæggende funktioner. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Få en grundig introduktion til Facebook

Facebooks layout er blevet mere avanceret med årene og der bliver løbende tilføjet flere funktioner. Derfor kan Facebook undertiden virke uoverskueligt. Med denne kursuspakke skaber du dig et overblik og får en grundig introduktion til Facebook og mediets mange funktioner som f.eks. opsætning af Facebook-sider, organisering af events og generel opsætning i en arbejdsmæssig sammenhæng.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Facebook og de vigtigste værktøjer.

Udbytte

  • Lær hvordan du opretter grupper og benytter disse til optimering af online word-of-mouth effekt.
  • Bliv introduceret til de vigtigste funktioner i programmet.
  • Lær at benytte Messenger til effektiv kundekontakt og hvordan programmet udnyttes bedst.
  • Få styr på de mange funktioner som Facebook tilbyder som f.eks. kommunikationsværktøjer og organisering af events.

Indhold i kursuspakken

Facebook for Web
  • Facebook er på sin korte levetid blevet et helt essentielt medie med mange forskellige funktioner. Dette kursus lærer dig at benytte disse mange funktioner.
Facebook for iOS
  • Du lærer, hvordan du bedst benytter Facebook til iPad. Du bliver bl.a. introduceret til interfacet og de forskellige værktøjer.
Facebook Messenger
  • Messenger er et kommunikationsværktøj, der blandt andet kan bruges til kundekontakt, og det bliver allerede benyttet af mange virksomheder. Du får her en grundig introduktion til værktøjet.
Facebook Business: Facebook Pages
  • Mange virksomheder har en Facebookside, som kan bruges til promovering og kommunikation. Lær hvordan du opretter og administrerer en Facebookside.
Facebook Workplace
  • Facebook kan også være et effektivt værktøj til arbejdspladsen. Lær om funktionerne og hvordan Facebook kan øge effektiviteten på arbejdspladsen.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 32 kurser og kan gennemføres på ca. 20 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

6999 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: