Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Developing with GitHub

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
4.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Denne kursuspakke introducerer dig til Git og GitHub, og du lærer om de vigtigste funktioner og redskaber. GitHub kan bl.a. hjælpe med at koordinere samarbejdet mellem programmører og udviklere, og dermed gøre kollaborativ udvikling og programmering nemmere. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Kender du fordelene ved GitHub?

Git er et open-source kontrolværktøj og GitHub indeholder værktøjer der integreres til Git. Der er mange fordele ved GitHub, og med denne kursuspakke kan du få et overblik over de vigtigste funktioner, så du kan udnytte GitHub og dets funktioner bedst muligt, som f.eks. effektiv bug-tracking og task management.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil introduceres til GitHub eller vil have forbedret sin viden og færdigheder i programmet.

Udbytte

 • Bliv introduceret til de mange fordele ved Git og GitHub
 • Lær om de vigtigste funktioner og værktøjer i programmerne, så du kan få det fulde udbytte
 • Lær, hvordan du kan du kan håndtere de problematikker der kan opstå ved udviklingssamarbejde
 • Få styr på, hvordan Git og GitHub kan være med til at simplificere samarbejdet mellem programmører og udviklere

Indhold:

Introducing Git
 • Bliv introduceret til at installere og konfigurere Git, og med dette kursus får du muligheden for at udforske forskellige editors, repositories og aliases.
Working with Git
 • Få styr på de forskellige værktøjer i GitHub som f.eks. workflows, commits og remotes.
Working with GitHub
 • Lær bl.a. om GitHub’s workflow og om GitHubs applikation.
GitHub Extension for Visual Studio
 • Lær om GitHub-udvidelsen til Visual Studio med dette kursus.
Git & GitHub: Introduction
 • Bliv introduceret til de vigtigste funktioner i Git og GitHub og lær bl.a. om, hvordan Git kan gøre programmørers samarbejde lettere.
Git & GitHub: Working with Git Repositories
 • Få muligheden for for at gå mere i detaljen med Git og GitHubs funktioner. Lær bl.a. om de vigtigste værktøjer der kan simplificere samarbejdet mellem udviklere.
Git & GitHub: Using GitHub for Source Code
 • Når de forskellige programmerings-“grene” skal samles, kan der hurtigt opstå problemer. Få styr på at håndtere og løse disse udfordringer.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 7 kurser og kan gennemføres på ca. 8 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.