Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: CompTIA Linux+

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
7.950 - 10.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

CompTIA Linux+ er en leverandøruafhængig certificering inden for Linux, som giver dig bevis på et grundlæggende kendskab til Linux. Du får viden om, hvordan du kører, automatiserer og vedligeholder et Linux system. Kurset er rettet mod certificeringen CompTIA Linux+. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Forbered dig til eksamen i CompTIA Linux+

Linux anvendes på alle de enheder vi tænker på som computere – fra Smartphones til PC’er og servere i datacentre. Shell og shell scripting tilbyder en utrolig interface til at køre, automatisere og vedligeholde Linux systemer. Evnen til at manipulere shell er et kraftfuldt værktøj for enhver administrator af Linux systemer.

Deltagerprofil

Kursussamlingen henvender sig til IT-fagfolk, som vil erhverve sig jobkundskaber og blive specifikt uddannet til at kunne bestå CompTIA Linux+ certificeringseksamen.

Udbytte

  • Bliv introduceret til emner som f.eks. CentOS, Ubuntu og Bourne-again Shell
  • Få styr på grundlæggende netværkssikkerhed med bl.a. troubleshooting, best practices og filhåndtering
  • Bliv klogere på områder som f.eks. Git Version Control, GNU, Unix, TCP/IP netværk og meget mere.
  • Lær om alle de grundlæggende emner inden for Linux og gå i dybden med områder der er essentiel for at arbejde professionelt med softwaren.

Indhold

CompTIA Linux+ XK0-004
  • Bliv introduceret til Linux og kommandolinjen og få helt styr på de mange områder inden for CompTIA Linux+. Du lærer bl.a. om troubleshooting, SELinux, filhåndtering, netværkssikkerhed, TCP/IP og meget mere.
CompTIA Linux+ 2014 Powered By LPI: LC0-103
  • Gå I dybden med mere avancerede aspekter af CompTIA Linux+, herunder GNU, Unix kommandoer, systemarkitektur og filsystemer.
CompTIA Linux+ 2014 Powered By LPI: LC0-104
  • Lær om essentielle områder inden for CompTIA Linux+. Du lærer bl.a. om grundlæggende aspekter inden for netværk, essentielle system services og administrative opgaver.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 35 kurser og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 39 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Kurset leder hen mod certificeringen CompTIA Linux+ XK0-004. Eksamen bestilles og betales særskilt. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Læs mere om IT-certificering

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. (& & %3F <)

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

10999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.