Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: CompTIA A+

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
7.950 - 10.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

CompTIA A+ er en leverandøruafhængig certificering som giver dig bevis på din viden om teknisk support, fejlfinding og problemløsning. Kurset er rettet mod certificeringerne CompTIA A+ 220-1001 og 220-1002. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Lær CompTIA A+ - kom i gang med det samme

CompTIA A + er en af de foretrukne certificeringer inden for teknisk support og IT-drift. Det handler om meget mere end blot reparation af en PC. Du bliver bedre forberedt til fejlfinding og problemløsning og får en forståelse for en bred vifte af spørgsmål, der spænder fra netværk og operativsystemer til mobile enheder og sikkerhed.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der arbejder med med teknisk support, fejlsøgning og problemløsning og gerne vil have viden og bevis på dine kompetencer.

Udbytte

Med en CompTIA A+ certificering viser du at meste følgende kompentencer

Windows Operating System

Installere og administrere Windows OS og herunder kommandolinje og klientsupport.

Software Troubleshooting

Troubleshoote PC og mobile enheder, herunder applikationssikkerhedssupport.

Networking

Forklare forskellige typer netværk og forbindelser, såsom TCP/IP, WIFI og SOHO.

Hardware and Network Troubleshooting

Troubleshoote enheder og netværksproblemer.

Security

Identificere og beskytte imod sårbarheder inden for sikkerhed hos enheder og deres netværksforbindelser.

Mobile Device

Installere og konfigurere bærbare og andre mobile enheder.

Other OS techonologies

Forstå Mac OS, Linux og andre mobile OS.

Operational procedures

Følg de bedste retningslinjer inden for sikkerhed, miljømæssige påvirkninger, kommunikation og professionalisme.

Indhold

CompTIA A+ kollektionen giver adgang til en bred vifte af kurser der er designet af erfarne eksperter og kursusdesignere.CompTIA A+ 220-1001
  • Bliv introduceret til de mange funktioner som CompTIA A+ tilbyder. Kursuspakken omhandler bl.a. Networking, Storage Solutions, Custom PC Configuration og Cloud Computing.
CompTIA A+ 220-1002
  • Fortsæt introduktionen til CompTIA A+ med denne udvidelse. Denne kursuspakke er en naturlig forlængelse af de foregående kurser og indeholder bl.a. Microsoft Command Line Tools, Security Fundamentals, Software Troubleshooting og System Utilities.

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 39 kurser og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 41 timer.


Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Dette kursus leder hen mod eksamen 220-1001 CompTIA A+ Certification Exam: Core 1 og 220-1002 CompTIA A+ Certification Exam: Core 2. Eksamen bestilles og betales særskilt. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Læs mere om IT-certificering

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

10999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.