Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Cisco Enterprise Network Core Technologies (ENCOR)

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
7.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Med denne kursuspakke får du kompetencerne til at implementere og arbejde med Cisco Enterprise Network Core Techonologies (ENCOR). Kurserne dækker helt grundlæggende aspekter som f.eks. introduktion til netværksdesignprincipper, men går også i dybden med de konkrete funktioner, der er relevante for at kunne benytte Ciscos netværksteknologier. Herunder bl.a. implementering af konkrete løsninger og netværkssikkerhed. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Forberedelse til certificering!

Cisco’s ENCOR omhandler implementeringen af core enterprise netværksteknologier som f.eks. dual stack arkitektur, virtualisering, infrastruktur, netværkssikkerhed og automatisering. Denne kursuspakke er den ideelle forberedelse til certificering i ENCOR. Kurserne giver et overblik over de funktioner og værktøjer, der er relevante, og de dykker ned i forskellige features som f.eks. Qos, SD-WAN, eBGP m.m.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig til dig, der vil forberede dig til certificeringen i ENCOR eller blot forbedre din viden og færdigheder inden for netværksteknologier.

Udbytte

 • Få et overblik over de vigtigste områder inden for ENCOR, så du bliver i stand til at arbejde med Ciscos netværksteknologier
 • Gå i dybden med relevante emner som f.eks. OSPF LSAs, Path Virtualization teknologier og meget mere!
 • Lær om, hvordan disse forskellige teknologier implementeres, og hvordan de bedst håndteres.
 • Bliv introduceret til netværksprincipper og relevante netværksteknologier du kan benytte professionelt i dit arbejde

Indhold:

ENCOR: Overview, Enterprise Network Design, & High Availability
 • Få et generelt overblik, og bliv introduceret til moderne netværksdesignprincipper og teknikker, der kan hjælpe til at implementere høj tilgængelighed i entreprise netværk.
ENCOR: Path Virtualization Technologies & Troubleshooting
 • Lær bl.a. at konfigurere og verificere GRE-tunneller og om generel troubleshooting ved path virtualization teknologier.
ENCOR: WLAN Deployment, SD-WAN, & SD-Access
 • Der er mange forskellige muligheder for at implementere Cisco WLAN-løsninger, og med dette kursus får du både et overblik, og bliver bekendt med flere forskellige løsninger.
ENCOR: QoS & Cisco Express Forwarding
 • Få styr på det grundlæggende ved QoS, og de muligheder du har ved implementeringen med dette kursus.
ENCOR: LISP & VXLAN
 • Lær om LISP, og den vigtige rolle det spiller i SD-adgang. Herudover bliver du også introduceret til VXLAN, der er en ny teknologi, som hjælper med at løse mange potentielle problemer inden for moderne netværk.
ENCOR: Wireless & Network Security
 • Lær om hovedelementerne ved trådløse netværk, så du bliver klar til de mange nye sikkerhedsenheder og teknologier som Cisco Systems opretter og støtter.
ENCOR: VTP and Troubleshooting 802.1Q & EtherChannel
 • Få styr på bl.a. VLAN Trunking Protocol, håndtering af VLAN på netværket, og de potentielle farer ved denne protokol.
ENCOR: RSTP, MST, & Routing Concepts
 • Lær, hvordan du konfigurerer og verificerer RSTP og MST, og bliv introduceret til forskellige routing koncepter.
ENCOR: OSPF LSAs, Features, & Troubleshooting
 • Få styr på OSPF LSA’s, dets funktioner og eventuelle problemer der måtte opstå.
ENCOR: eBGP & BGP
 • Lær, hvordan du konfigurerer og verificerer eBGP i dit netværk. Kurset går også i dybden med mere avancerede aspekter af BGP i netværk.

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 19 kurser og kan gennemføres på ca. 16 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til. Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov. Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

7999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.