Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: C++ Programming

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
6.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Kom hele vejen rundt om C++ og få en dyb forståelse for det multiparadigmatiske programmeringssprog, der er standardiseret af både International Organization for Standardization (ISO) og American National Standards Institute (ANSI). Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Introduktion

Med kursuskollektionen får du en grundig forståelse for C++, der er et objektorienteret programmeringssprog baseret på C. Du vil lære de fundamentale principper bag sproget, herunder programstruktur, I/O Streams og datatyper. Yderligere kommer du til at arbejde med modifiers og operators, og brugerdefinerede funktioner samt klasser, og hvordan du definere objekter ved hjælp af dem. Du bliver introduceret til C++ Standard Template Library og ofte benyttede Boost biblioteker. Med kursuspakken bliver du endeligt præsentereret for forskellige standarder inden for programmeringssproget som C++11 og C++14.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til nybegyndere, der ønsker at lære programmering med C++ og til erfarne programmører og udviklere, som vil genopfriske eller videreudvikle deres færdigheder.

Indhold

Fundamentals of C++ Programming
  • Lær om de fundamentale aspekter af C++. Du lærer bl.a. om opsætningen af et udviklingsmiljø, I/O streams og source files.
Data Types, Modifiers, Operators, and Flow Control
  • Få styr på de forskellige datatyper i C++ og lær bl.a. hvordan du kan håndtere flow i dine C++ programmer.
Functions, References, Exceptions Strings & Namespaces
  • Udforsk de basale funktioner, når det kommer til strings, handling og namespaces i C++.
C++ Classes
  • Lær, hvordan du definerer og bruger classes i C++.
Classes, Functions, and Object-oriented Programming
  • Bliv introduceret til oprettelsen af custom classes og objektorienterede programmeringsprincipper i C++ som f.eks. encapsulation og inheritance.
C++ Templates and Containers
  • Lær, hvordan du burger templates og containers i dine C++ programmer.
C++ Standard Template Library Algorithms and Operations

  • Lær om de forskellige algoritmer og operations i Standard Library. Herunder bl.a. sorting og merging.

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 7 kurser og kan gennemføres på ca. 9,5 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kursus til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"C++ Programming", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

6999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.