Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Online kursus: Building web Apps using Django

Teknologisk Institut
365 dage
Kursus
Online
Startdato: 29-12-2021 - Online
2.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Dette kursus introducerer dig Django og de vigtigste funktioner, der er essentielle for at opbygge apps med brugen af Django. Du får både en grundig introduktion til Django og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte det bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Introduktion

På kurset vil du få en grundig gennemgang og forståelse for brugen af Django til at bygge apps. Du kan på dette kursus også se, hvordan du med brug af Django kan opbygge en basis hjemmeside med brug af de grundlæggende elementer i Django-applikationen.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Building Web Apps Using Django og dets vigtigste værktøjer.

Udbytte

  • Få en grundig gennemgang af Django
  • Bliv klædt på til at bruge de vigtige funktioner i programmet
  • Lær at opbygge apps med brugen af Django

Indhold i kursuspakken

Building Web Apps Using Django: Introduction to Web Frameworks & Django
  • Udforsk konceptet med webrammer, og hvordan de kan fremskynde udviklingen af webapplikationer. Undersøg derefter Django-rammen, som indeholder flere indbyggede muligheder for at hjælpe udviklere med at kode forskellige nyttige funktioner i webapplikationer.
Building Web Apps Using Django: Building a Basic Website
  • Udforsk de grundlæggende elementer i en Django-applikation, fra dens installation og strukturen af et projekt, til implementeringer såsom visninger, URL'er og skabeloner. Lær hvordan du starter Django-udviklingsserveren, gengiver HTML-filer, bruger boilerplate og udfører migrationer.
Building Web Apps Using Django: Templates & User Administration
  • Se hvordan du bruger skabeloner til at standardisere komponenter på et Django-websted, såvel som forskellige måder skabeloner kan konfigureres. Lær hvordan du bruger den indbyggede brugeradministrations brugerpanel til at administrere brugerne på dit Django-websted.
Building Web Apps Using Django: Models & User Registration
  • Lær brugen af modeller til at repræsentere enheder i et Django-projekt, samt hvordan de passer ind i projektdatabasen. Find ud af, hvordan du implementerer brugerregistrering på et websted ved hjælp af forskellige indbyggede Django-værktøjer.
Building Web Apps Using Django: Implementing Login & Logout
  • Udforsk brugen af Djangos indbyggede login og log ud visninger, og hvordan du konfigurerer dem. Find ud af, hvordan du definerer en brugerprofil, herunder hvordan du definerer modellen, indstiller billedretningen og viser profilinformation.
Building Web Apps Using Django: Generic Views
  • Udforsk forskellige Django klassebaserede generiske visninger, som hjælper med at forenkle opgaverne med at se, oprette, redigere og slette forekomster af dine Django-modeller. Find ud af, hvordan du bruger billeder på dit websteds sider, og hvordan du opretter en standard 404-fejlside til din applikation.

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 6 kurser og kan gennemføres på ca. 8 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder over 7.000 forskellige online kurser inden for mange forskellige områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

2999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.