Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Motivation - nøglen til større arbejdsglæde og succes

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
22-04-2020  
5.999 DKK
14-04-2021  
5.999 DKK
Taastrup
27-08-2020  
5.999 DKK
19-11-2020  
5.999 DKK
10-02-2021  
5.999 DKK

Kursusbeskrivelse

Alle mennesker kan motiveres. Som leder eller kollega kan det være en stor styrke, at kende til de mest effektive redskaber til motivation. På den måde kommer teams og enkelte personer til at fungere bedre, og stemningen på arbejdspladsen bliver styrket.

Knæk motivationskoden

I dag er det er ikke længere nok, at være en kompetent medarbejder eller leder, det kræver, at hver enkelt medarbejder leverer en engageret indsats. Men hvordan motiverer du bedst dine medarbejdere? Og hvad gør du hvis en enkelt person skaber en dårlig stemning i et team? Få nøglen til at få alle på ”A holdet” og knæk motivationskoden.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der er leder eller fungerer i rollen som uformel leder. Kurset er oplagt for dig, der har ansvaret for at få andre til at præstere enkeltvis og sammen i et team. Mangler du redskaber og inspiration til, hvordan du som leder bidrager til at få dine kolleger eller medarbejdere til at vokse på jobbet, er dette kursus et must.

Udbytte

 • Bedre resultater med motiverede medarbejdere
 • Redskaber til at løfte medarbejdere til deres fulde potentiale
 • Kom bagom psykologien i mennesker i forhold til motivation
 • Nyeste viden om motivation, og hvad der virker
 • Konkrete værktøjer til at løfte den enkelte medarbejder
 • Gå fra negativ medarbejder til engageret kollega – sådan gør du
 • Få engagerede teams

Indhold

 • Personprofiler og hvordan de hver især bliver motiveret
 • Redskaber til at højne engagementet
 • Hvorfor nogen medarbejdere bliver negative, og hvordan du undgår at belønne dem
 • Få den nyeste forskning bag motivation
 • Hjernens spilleregler og hvorfor de er afgørende at kende til når du skal motivere andre
 • Sådan får du alle med på ”A holdet”

Form

Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og erfaringer. Der veksles mellem teori, gruppeøvelser og personlig feedback. Der bliver taget udgangspunkt i egne udfordringer for at sikre det optimale udbytte i forhold til din organisatoriske virkelighed. Kurset forudsætter aktiv deltagelse.

Underviser

Sagar Constantin, er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset og vi er leder eller medarbejder, ved at kende os selv bedre. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker. Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Sagar har en evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi som gør, at deltagerne bliver motiverede. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med sig hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Motivation - nøglen til større arbejdsglæde og succes

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: