Vis finduddannelse.dk som: Mobile

MOC On-Demand Windows Server 2016 First Look Clinic

Teknologisk Institut
90 dage
Åben uddannelse
Fjernundervisning
Startdato: 29-12-2019 - Fjernundervisning
0 DKK ekskl. moms

Kursusbeskrivelse

Online undervisning når det passer dig – MOC On-Demand er en unik løsning til dig, der ønsker kursus på en fleksibel, tids- og omkostningseffektiv måde. Få en introduktion til den nye Windows Server 2016 og se alle de nye features og muligheder.

Læringsform

MOC On-Demand kurserne kombinerer:

  • Læringsplan
  • Video i høj kvalitet
  • Præsentationer og officielt kursusmateriale
  • Live hands-on labs
  • Videnstjek

Du kan i eget tempo kan opbygge kompetencer i Microsoft-teknologier. Når du har købt adgang til MOC On-Demand, har du 90 dage til at fuldføre dit selvstudie kursus.

Kurset er modulopdelt, så det er op til dig, om du vil tage hele kurset på en gang eller et modul ad gangen. Du kan tage dit kursus på kontoret, hjemme eller på farten.

Live hands-on labs
I modsætning til andre on-demand tilbud, hvor der tilbydes labs, vil du med MOC On-Demand få et levende, real-time miljø til hands-on træningen. Faktisk er det det samme Microsoft Labs Online miljø, der anvendes på vores tilstedeværelseskurser.

Videnscheck i slutningen af hvert modul, giver dig mulighed for at teste dit niveau, så du ved, om du er klar til at gå videre.

Når du tilmelder dig et On-Demand kursus, vil du modtage en mail med et link til online kurset og login-oplysninger. Her får du adgang til en side med din Learning Plan.

Deltagerprofil

Denne First Look Clinic er for IT-PRO’er, der er interesseret i de nye features og funktionaliteter i Windows Server 2016. Kurset er også relevant for beslutningstagere i en it-organisation. Du får et tidligt indblik i nogle af de nyeste teknologier på Windows Server 2016.

Indhold

Kurset giver en bred vifte af viden på tværs af mange teknologier med fokus på Identity, Compute og Networking. Ingen emner dækkes fuldt ud, men du får en forståelse for de nye og forbedrede funktioner og muligheder i Windows Server 2016. Dette kursus er baseret på Windows Server 2016 Technical Preview 4, og teknologierne kan ændres i den endelige release.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup

Få information

Udfyld formularen for mere information om MOC On-Demand Windows Server 2016 First Look Clinic

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.