Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Microsoft Project - for dig der arbejder som projektleder

Microsoft Project er et anerkendt planlægninsredskab, der kan bruges af dig der arbejder som projektleder, der både kræver planlægning, opfølgning og ledelse af projekter. Med et kursus i Microsoft Project opnår du viden om hvordan du bruger programmet mest effektiv, så du får mest ud af både Microsoft Project og din dag. 

Microsoft Project

Hvad er Microsoft Project? 

Microsoft Project er et projektplanlægningsredskab, som bruges til at planlægge, lede og følge op på projekter. Microsoft Project understøtter alle dele af projektarbejdet fra grundplan til gennemførelse og evaluering. På kurser i Microsoft Project får deltagerne bl.a. mulighed for at lære sig om specifikke programfunktioner og genveje til aktivitets og ressourceplanlægning, budgettering, opfølgning og rapportering.

Microsoft Project kursus

Du finder her et stort udvalg af kurser i Microsoft Project (MS-Project), som er det førende software-program til styring af projektarbejde i virksomheder og organisationer.

Der er både kurser for nye brugere af MS-Project og mere øvede brugere, som f.eks. vil lære at bruge programmet til at styre flere projekter sideløbende. Endeligt er der også mulighed for at få skræddersyet et kursus præcist til den enkelte virksomheds behov.

På kurser i Microsoft Project får deltagerne bl.a. mulighed for at lære sig om specifikke programfunktioner og genveje til aktivitets og ressourceplanlægning, budgettering, opfølgning og rapportering.

Projektarbejde - et effektivt redskab til udviklingsopgaver

I modsætning til en virksomheds eller organisations daglige drift, handler projektarbejde for det meste om at undersøge nye muligheder, som senere kan blive en del af den daglige drift.

Projektarbejde er et meget effektivt redskab til den slags udviklingsopgaver, og med Microsoft Project får virksomhederne en effektiv "følgesvend", der guider de involverede sikkert gennem alle faser fra projektets opstart over gennemførelsen til afslutningen og evalueringen af projektet.

Visse virksomheder arbejder næsten udelukkende med projekter, og for dem er Microsoft Project et dagligt arbejdsredskab. Det vil typisk være f.eks. arkitektfirmaer og konsulentfirmaer. Microsoft Project er en app. der knytter sig til Microsoft Office pakken.

Hvad indeholder Microsoft Project?

Følgende liste giver dig et overblik over de arbejdsopgaver, som Microsoft Project hjælper med at holde styr på i forbindelse med gennemførelse af projektarbejde. Samtidig er det eksempler på de temaer, der bliver undervist i på de mere grundlæggende kurser i brugen af Microsoft Project:

  • Oprettelse af et projekt - kom godt i gang.
  • Forstå brugerfladen
  • Projektets opgaver og varighed
  • Tildeling og styring af projektets ressourcer
  • Opfølgning på projektets fremdrift og overblik
  • Beregning og kontrol
  • Afslutning og evaluering af projektet
Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier
MCSA