Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Managing Successful Programmes (MSP®) - Foundation

Teknologisk Institut
Startdatoer
København
07-09-2020  
13.500 DKK
09-11-2020  
13.500 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

MSP Foundation er et intensivt kursus, der har til formål at give dig grundlæggende viden om MSP-metoden og at gøre dig i stand til at bestå MSP Foundation eksamen.

Best practice for programledelse og programhåndtering

På kurset lærer du om best practices inden for programledelse og programhåndtering, og du lærer en struktureret og procesorienteret tilgang til dette.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der ønsker et grundlæggende kendskab til MSP-metoden og enten som individ eller organisation, ønsker en kontrolleret tilgang til programledelse og programhåndtering. Du er involveret i programmer som f.eks. programleder, programmedarbejder eller erfaren projektleder.

Kurset har fokus på forståelse for procesorienteret programledelse med MSP-metoden og det vil være en fordel hvis du har erfaring med praktisk arbejde inden for program- eller projektledelse.

Udbytte

Når du deltager på MSP Foundation kurset får du en detaljeret viden om MSP-metoden. Du får også viden om principperne og flowet i et program, samt mulighed for, med brug af øvelser, at afprøve dine færdigheder med metoden. Ved beståelse af eksamen opnår du en MSP Foundation certificering.

Indhold

 • Introduktion til MSP og definering af et program og de basis komponenter, der udgør et MSP-program
 • MSP-principperne
  Overblik over de 7 principper, der udgør fundamentet for MSP-metoden samt hvordan principperne bruges undervejs i programmets livscyklus
 • MSP-temaerne
  Overblik over de 9 ledelsestemaer i MSP-metoden samt, hvordan hvert tema understøtter programmer, risici og kvalitetssikring.
 • MSP-livscyklus
  En gennemgang af de stadier der er i et program
 • MSP Foundation eksamensforberedelse
  Gennemgang af typiske eksamensspørgsmål relateret til nøgleområder i MSP-manualen.
  Effektiv udnyttelse af eksamenstiden
  Prøveeksamener og feedback på disse


Form

Kurset afholdes som et 3-dages intensivt kursus uden overnatning.

Kurset afholdes på dansk, med engelsk materiale og engelsk eksamen.

Som deltager forventes det, at du bidrager aktivt under kurset, hvor der veksles mellem øvelser og gennemgang af teori. Teorien gennemgås i relation til praktiske eksempler. Derudover vil du få mulighed for at øve dig på prøveeksaminer.

Du vil modtage MSP-manualen samt et forberedelseshæfte med øvelser ca. 3 uger inden kursusstart. Forberedelseshæftet består af opgaver, samt angivelse af hvilke sider, du skal læse i manualen. Vi anbefaler, at du inden kurset har gennemgået forberedelseshæftet, hvilket forventes at tage ca. 20 timer.

Eksamen

Kurset afsluttes med en Foundation-eksamen. Eksamen er inkluderet i kursusprisen.

 • Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten på eksamen er i snit 97,5%

 • Antal spørgsmål: 75

 • Tid: 60 minutter

 • Format: multiple choice

For at bestå skal du have 35 spørgsmål rigtigt besvaret. Du får dit eksamensresultat umiddelbart efter eksamen. Dit certifikat bliver efterfølgende tilsendt.

Underviser

Vores undervisere bruger en stor del af deres tid på at rådgive eller assistere i forbindelse med projekt, program og porteføljestyring. De har en bred erfaring koblet med dyb faglig og teoretisk ballast.

Kurset afholdes på dansk, med engelske materialer og engelsk eksamen.

Prisen indeholder

 • Officiel MSP-manual
 • MSP Foundation forberedelseshæfte (på engelsk)
 • Adgang til MSP materiale online (på engelsk)
 • Fyldestgørende kursusmateriale, der kan bruges som opslagsværk under kurset
 • MSP Foundation eksamen
 • Forplejning under kurset

MSP® tilbydes i samarbejde med Peak Consulting Group, der er akkrediteret træningsorganisation (ATO) hos AXELOS Limited. MSP® er et registreret varemærke tilhørende AXELOS Limited, som anvendes med tilladelse fra AXELOS Limited. Alle rettigheder forbeholdes.

Se også kurset managing successful programmes MSP practitioner.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: