Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Led dig selv - og andre. 5 dages intensiv lederuddannelse

Teknologisk Institut
5 dage
Kursus
Mallorca
Startdato: 07-11-2022 - Mallorca
39.999 DKK ekskl. moms

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Deltag i et kraftfuldt og virkefuldt supplement til gængse lederudviklingsprogrammer og tag med ned til bjergene. Bjergene kan nemlig noget. De står urokkeligt med stilhed og ro, der skaber en følelse af ydmyghed og det er den unikke ramme for at arbejde med dit personlige lederskab.

Lyder det besnærende? Så find støvlerne frem, for vi skal ud og vandre i bjergene. På turens 5 refleksive, lærerige og transformerende dage skaber vi rammen for, at du kan forny dig selv og din lederrolle. At du kan skabe sammenhæng og balance mellem dine ønsker, ambitioner og din lederadfærd, og finde modet til at være det hele menneske i din lederrolle.

Vi arbejder med dit nærvær, din evne til at træde i karakter og din lyst til at tage dig selv fuldt og helt seriøst.

Formål og mål med dit lederskab

Omsæt dit lederskab til en balanceret og resultatskabende adfærd, der giver mening for dig, dine medarbejdere og den virksomhed, du arbejder for. Få en intens og dybere forståelse for, hvorfor og hvordan du gerne vil være leder. Arbejd med den adfærd i dagligdagen, der skaber de bedste resultater, den balance og det liv du søger og ønsker.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig der vil mennesker, ledelse og fremdrift, samtidig med at du stiller krav til hvilken leder du ønsker at være.

Dit generelle udbytte

 • Klarhed for hvad du vil med dig selv og dit lederskab, - og måske en helt ny mening og lyst til at lede på din helt egen måde

 • Øget opmærksomhed - mærk efter hvad du vil og skal med dit lederskab

 • Overblik, nærvær og ro

 • Tid til at tænke dine tanker

 • Fjernelse af forhindringer og barrierer – så du kan finde ind til dit hjerte og din kærlighed til ledelse

 • Mere arbejdsglæde, passion og virkelyst og deraf bedre resultater

Du får

 • Konkrete værktøjer til at sætte din dagsorden på din måde

 • Forståelse, accept og indarbejdelse af ledelse som en relationel og ikke hierarkisk disciplin

 • Sparring på at overkomme barrierer i hverdagen

 • Opfølgning og coaching med din sparringspartner i 3 måneder efter hjemkomst

 • Erfaringsudveksling

 • Medlemskab af Leaders Network

Men, hvad har kærlighed og ledelse med hinanden at gøre?

Og hvad har nærvær, mod, refleksion og vandring i bjergene at gøre med ledelse? Svaret er, en helt ny mening og lyst til at lede på din måde så du gør en forskel. Derfor er kurset er for dig, der:

 • Brænder for at arbejde med mennesker, ledelse og fremdrift

 • Stiller høje krav til dig selv og til den rolle, du ønsker at udfylde som leder

 • Tør forandringen og er parat til at lade dig overraske

 • Besidder vilje, åbenhed og ønsker aktivt at dele og byde ind

Typiske deltagere er:

Fx erfarne projektledere, erfarne ledere, team- og mellemledere og direktionsmedlemmet. Det enkelte hold søges sammensat så deltagernes forskelligheder komplimenterer hinanden.

Form

Forløbet kombinerer vandring, refleksion, samtale og præsentation. Du får tid til at mærke efter og til at udforske din motivation for at være leder. Du arbejder med, hvordan du finder mod til at handle anderledes i dit aktuelle lederskab, til gavn for din arbejdsplads og til glæde for dig selv og dit team.

Med i prisen er følgende:

 • Intenst forløb med faglige indlæg, sparring med de tre ledelsescoaches og ro til at reflektere over dit lederskab

 • 3 x 1,5t. personlig opfølgning med din coach i op til 3 måneder efter hjemkomst

 • Netværk til andre ledere

 • Fly tur-retur, samt al transport under opholdet

 • 5 dages ophold på 4-stjernet hotel, inkl. fuld forplejning og adgang til spa faciliteter

Hvem er underviserne?

Michael Bosholdt har - efter han forlod Livgarden 2001 - arbejdet med ledelse, IT og undervisning. Sideløbende har han succesfuldt skabt, opbygget og drevet to virksomheder som ejerleder. Michael har en pragmatisk leder- og entreprenørtilgang til at få ting til at ske. Gennem opbyggelse af sine virksomheder kender Michael til alle processer, lange dage og tidsforbrug og har samtidig forsøgt at skabe, ikke kun vækst, men også balance i livet.

Lars Frisk Rossen har ledet hele sit liv. Fra kaptajn i Livgarden til Maersk, GN Store Nord og LEGO, har Lars ledet forandringer og forretningsinitiativer forankret i virksomhedernes respektive strategier. Ved at kombinere den nyeste teori, en legende tilgang til ledelse og sin personlige erfaring fra såvel Forsvaret som erhvervslivet, giver han dig anderledes og energiske veje til at opnå nye resultater i din ledelse.

Poul Holck har beskæftiget sig med ledelse fra starten af karrieren i Livgarden, herunder som stabschef i Afghanistan og senere som bataljonschef med ansvar for godt 700 professionelle soldater. Herfra i så spændende virksomheder som Maersk, Carlsberg og Center for Ledelse. Poul har en næse for det gode ledelsesteam og den ledelsesadfærd, der skal til for at spille enkeltpersoner og organisationer gode.

Video

Pris

39999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.