Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Koordinatoruddannelsen - overbygningsmodul

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
04-10-2021  
6.999 DKK
25-01-2022  
6.999 DKK
Århus
07-04-2022  
6.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Gør som mere end 150 andre og suppler Koordinatoruddannelsen med Teknologisk Instituts skræddersyede overbygningsforløb. Her fokuserer vi på evnen til at lytte på ni forskellige niveauer og stille spørgsmål, der rykker. Du bliver yderligere trænet i at tage den "vanskelige" samtale. Mød tidligere kursister og få nye kompetencer.

Styrk udvikling, refleksion og læring

Som koordinator står du ofte mellem ledelsen, faglige medarbejdere og de administrative medarbejdere, og en del af dit job er at sørge for, at kommunikationen og dermed koordineringen mellem disse er optimal. På overbygningen lærer du at tage den svære samtale med chefen eller kollegaen, når noget går skævt eller kunne forbedres. Derudover træner du dig selv i at stille udfordrende spørgsmål i rollen som koordinator og får værdifuld erfaring ved at træne din evne til at perspektivere ud fra forskellige kontekster.

Et helt igennem super gennemført kursus, stor ros herfra.
- Annette Schultz, Novo Nordisk

Deltagerprofil

Alle tidligere deltagere på Koordinatoruddannelsen, udbudt af Teknologisk Institut fra 2013 - det er en forudsætning for kurset, at have deltaget på Koordinatoruddannelsen på Teknologisk Institut.

Udbytte

 • Modet og værktøjerne til at tage den svære samtale med kollega eller chef
 • Dybere kendskab til konflikthåndtering på baggrund af Koordinatoruddannelsens værktøjer
 • Forståelse for fordelene ved spørgerammer som kommunikationsmiddel
 • Træning i spørge- og lytteteknikker
 • Indsigt i, hvornår du med størst effekt stiller spørgsmål individuelt og teambaseret
 • Værktøjer til at udvikle engagement, refleksivitet og nye kompetencer hos dine kolleger og
 • Øget klarhed og gennemslagskraft i koordinatorrollen

Jeg er 'blown away' over Charlottes energi, og jeg kan mærke, at Charlotte selv praktiserer det, hun underviser i. Det er meget motiverende og inspirerende, og det giver mig en stor lyst til selv at arbejde videre på tingene.
- Emily Drageskov, DR

Indhold

Dag 1 og 2: Spørgeteknik og coaching

Når du evner at stille gode spørgsmål, styrker du udvikling, refleksion og læring hos dine kolleger og din chef. På kurset får du værktøjer til at støtte dine kolleger i selv at reflektere og skabe en positiv forandring, hvad enten det drejer sig om opgaver, udvikling af kompetencer eller personlig udvikling. Du får indsigt i teorierne bag spørgeteknik, du finder ud af, hvornår du med fordel kan bruge teknikkerne, du trænes intenst og du bliver introduceret til at stille spørgsmål både på et individuelt og teambaseret plan.

 • Få indblik i grundlæggende spørgeteknik
 • Forløsning af det "uudnyttede potentiale"
 • Udvikling af dig selv og dine kolleger gennem coaching og spørgeteknik
 • Det bagvedliggende syn på menneskets udviklingspotentiale
 • Træning i forskellige roller som koordinator – alt efter modtager

Dag 2: Formiddag: Den svære samtale

I princippet har du gennem din uddannelse erhvervet dig de værktøjer, der sprogligt klæder dig på til at tage ”svære samtaler”. På denne eftermiddag aktiverer vi din viden i konkrete cases. Vi arbejder specifikt med at omsætte din viden til praktik og kommer omkring, hvad det er netop DU skal være opmærksom på.

 • Udnyttelse af evnen til at ”gå i en andens sutsko” – forberedelse af en svær samtale
 • En samtalemodel – en skabelon du kan holde dig til for at ”komme hele vejen rundt”
 • Cases og rollespil (meget gerne situationer fra DIN dagligdag)

Form

Kurset veksler mellem oplæg, erfaringsudveksling og øvelser. Overbygningen består af to intensive dage. Som deltager får du en pakke med spørgekort, du kan bruge i din hverdag samt bogen ”Coach dig selv” af Kjeld Fredens og Anette Prehn.

Undervisere:

Sjælland: Julie arbejder med udvikling af mennesker og med at skabe reel forandring. Hun er kendt for stor interesse og forståelse for den enkelte, uden at tabe de mange af syne. Hendes specialer er mental kapacitet og balance, kommunikation, mindfulness og kognitiv psykologi. Julie er bl.a. cand.comm., certificeret mindfulness instruktør og terapeut, og hun er ekstensivt uddannet i såvel vestlig som østlig psykologi og filosofi samt i meditations- og mentaltræningsteknikker. Julie er en inspirerende og højt evalueret underviser, som formidler forskningsbaseret viden, så det er til at forstå.

Jylland: Mette er uddannet Human Ressource Manager og har gennem de sidste 15 år arbejdet med udvikling af ledere og medarbejdere i både offentlige og private virksomheder. Hendes kernekompetencer ligger inden for effektivitet, kommunikation og ledelse. Som underviser er Mette engageret og levende. Hun er god til, at skabe den kobling mellem teori og praksis, som gør det muligt for den enkelte at omsætte mål og ønsker til konkret adfærd og handling i hverdagen. Se vores øvrige kurser i administration

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.