Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Økonomirapporter i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
23-03-2020  
11.800 DKK
05-10-2020  
11.800 DKK

Kursusbeskrivelse

Få et grundlæggende kendskab til de funktioner i værktøjet Økonomirapporter, der kan understøtte økonomi- og regnskabsmedarbejderens daglige arbejdsopgaver. På kurset lærer du at opbygge rapporter af høj kvalitet, til daglig og periodisk brug i økonomifunktionen. Du lærer også at videreudvikle og tilpasse rapporterne til din virksomheds behov

Optimér dine kundskaber i værktøjet Økonomirapporter (Financial Reports)

På kurset lærer du at tilrette eksisterende rapporter og opbygge nye fra bunden. Desuden gennemgås automatisering af rutineopgaver i økonomi- og regnskabsapportering, og opfølgninger på budgetter. Du får også et overblik over de mere avancerede funktioner, der gennemgås i detaljer på et mere avanceret kursus; f.eks. konsolidering/koncernrapportering og inkludere data fra Excel og andre ERP-systemer, mm.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til økonomi- og regnskabsmedarbejdere og er på et grundlæggende niveau. Kurset tager udgangspunkt i værktøjet Økonomirapporter i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations; men benytter du tidligere eller senere versioner (f.eks. Management Reporter i Microsoft Dynamics AX 2012), kan du sagtens få et rigtigt godt udbytte af kurset. Forskellene i versionerne bliver gennemgået.
Det er en absolut fordel at have kendskab til et Microsoft Dynamics ERP system, som f. eks. Dynamics AX, NAV, 365 for Operations etc.

Indhold

 • Introduktion
 • Dit første rapport - på 1 minut!
 • Oversigt
 • Byggeklodserne (definitionerne)
 • Formateringsindstillinger for rapporter
 • Konfigurering af økonomirapporter
 • Dimensioner
 • Attributter
 • Rapportgenerering
 • Organisering og distribution af rapporter
 • Automatisering af rutiner for at spare tid og undgå fejl
 • Avancerede funktioner (kun overblik)

Ikke dækket på dette kursus:

 • Installation
 • Sikkerhed

Materialer

Vi anvender kursusmateriale, der er udviklet af vores samarbejdspartner og supplerer med relevante materialer fra Microsoft. Kursusmaterialet kan være på dansk og/eller engelsk.

Underviser

Vores instruktører, der har specialiseret sig i undervisning i Microsoft Dynamics, har blandt andet deltaget i en række projekter i små som store virksomheder og gennem årene skrevet bøger og udviklet kursusmaterialer til Microsoft ERP. Instruktørerne har praktisk erfaring med projekter og undervisning indenfor Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations / AX / Axapta fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Kurserne kan blive afholdt på enten engelsk eller dansk. Ønsker du at vide, hvilket sprog der undervises i, på en specifik afholdelse, er du velkommen til at kontakte os.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm.

Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000 personer på Teknologisk Instituts arrangementer, der dækker over en bred vifte af...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Økonomirapporter i Microsoft Dynamics 365 for Finance and Operations

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.