Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Jira og Confluence - sammen

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
10-11-2021  
4.999 DKK
Taastrup
15-11-2021  
4.999 DKK
12-01-2022  
4.999 DKK
09-02-2022  
4.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Jira og Confluence bruges ofte sammen, men der er ofte ikke synlighed i organisationer på, hvordan deres tætte integration kan udnyttes til at spare tid og effektivisere ellers manuelle arbejdsgange. Du lærer, hvordan man kan bruge Jira og Confluence sammen på måder, der gør det muligt for teams at bevare overblikket på tværs af de to applikationer. Dette gøres bl.a. ved at linke Jira issues og Confluence sider, oprette Jira issues fra Confluence og administrere krav og rapporterer om Jira-projekter i Confluence. Kurset er rettet mod server og datacenter versionerne.

Deltagerprofil

For at kunne deltage på kurset, anbefaler vi, at du har brugererfaring med Jira og Confluence, evt. fra Introduktion til Jira og/ eller introduktion til Confluence.

Udbytte

  • Identificer værdien af at bruge Jira og Confluence sammen
  • Integrere Jira-oplysninger i Confluence sider
  • Integrere Confluence oplysninger i Jira-projekter

Indhold

  • Hvorfor integrere Jira og Confluence?
  • Link Jira issues og Confluence sider
  • Oprettelse af Jira issues fra Confluence
  • Rapportering af Jira-issues i Confluence

Form ved virtuelt afholdelse

Kurset afholdes med fysisk tilstedeværelse eller virtuelt. De virtuelle afholdelser foregår live online med en eller flere undervisere, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål samt tale med de andre kursister og lave opgaver og gruppearbejde via 'breakout rooms'. Se mere i vores faq.

Kursusmateriale

Kurset bliver afholdt på dansk, men materialet er udviklet af Atlassian og er på engelsk. Ved starten af kurset udleveres et kompendium med slides og øvelser.

Underviser

Fælles for underviserne er at de har arbejdet en årrække i store offentlige og private organisationer. Både som fastansat og konsulent. Underviserne kommer fra aety, som er autoriseret Atlassian Platinum Enterprise Solution Partner og de har alle beskæftiget sig med Atlassians produkter i en årrække. Underviserne hjælper til hverdag offentlige og private organisationer med at implementere Atlassians produkter, heriblandt Jira og Confluence.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

4999 DKK

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.