Vis finduddannelse.dk som: Mobile

ISTQB Foundation

Teknologisk Institut
Startdatoer
Ballerup
01-03-2021  
13.900 DKK
22-03-2021  
13.900 DKK
Online
01-03-2021  
13.900 DKK
22-03-2021  
13.900 DKK
Århus
16-03-2021  
13.900 DKK
21-06-2021  
13.900 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

På kurset ISTQB Foundation vil du blive internationalt certificeret inden for softwaretest. Du vil få en professionel tilgang til kvalitetssikring af software, med et forøget kendskab til best practice inden for området, den danske ISTQB terminologi, en generelt bredere viden om softwaretest, samt flere værktøjer til testeffektivisering.

Kurset varer 3 dage, samt 1 times eksamen på 4. dagen.

Kursusform ved virtuel afholdelse

Du har også mulighed for at deltage på dette kursus virtuelt. Her er kurset bygget op om 10 intensive moduler á 2,5 times varighed fordelt på 5 dage. Modulerne starter kl. 9.00 og kl. 13.00.

Du deltager via din PC og kan både se og høre underviseren og de øvrige deltagere via kamera og mikrofon, og du kan række hånden op og stille spørgsmål undervejs. Undervisningen veksler mellem øvelser i grupper, individuelle opgaver og samtaler i plenum for at sikre din aktive deltagelse.

Eksamen foregår ved fysisk tilstedeværelse på en særskilt dag.

Forudsætninger

Der er som udgangspunkt ingen forudsætninger for at deltage på dette kursus, men det kan være en god ide at have arbejdet med test i ½ - 1 år.

Er du ny i arbejdet med test, anbefaler vi at du deltager på kurset Grundlæggende struktureret test før ISTQB Foundation kurset.

Alle, der arbejder eller har berøringsflade med test og kvalitetssikring, kan deltage på dette kursus. Deltagerprofilen kan være:

 • Forretningstester
 • Testanalytiker
 • Udvikler
 • Testmanager
 • Testansvarlig / testleder
 • Projektleder

Indhold

Kurset har en teoretisk gennemgang og praktiske øvelser, hvilket er en god kombination for indlæring. Kurset har, på de 3 intensive dage, fokus på de emner, som du skal til eksamen i. Der vil på kurset både være opgaver som skal løses alene, i par og i grupper. Du skal forvente at bruge cirka 10 timer på forberedelse, i form af læsning af pensum, inden kursusstart, samt 2 timer på hjemmeopgaver hver aften under selve kurset.

På kurset vil du komme igennem følgende:

 • Test igennem hele softwarens livscyklus
 • Testprincipperne
 • Forskellige testteknikker
 • Planlægningen af testen
 • Statiske testteknikker
 • Værktøjsstøtte til softwaretest

Certificering

Du får mulighed for at gennemføre en prøve-eksamen inden den endelige eksamen, som er 1 time på den sidste dag af kurset.

 • Beståelsesprocent: Beståelsesprocenten på certificeringen er ca. 94%

 • Antal spørgsmål: 40

 • Tid: 1 time

 • Format: multiple choice uden hjælpemidler

Du skal have 65 % rigtige for at bestå. Eksamen er på dansk, men du kan vælge at tage den på engelsk, hvis du foretrækker dette. Prisen for denne eksamen, samt prøveeksamen er inkluderet i kursusprisen.

Underviser

Undervisningen varetages af en erfaren underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere.

Aktuelt online kursus

Online kurset "ISTQB Foundation Certificate in Software Testing Collection" kunne også være interessant for dig.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: