Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Introduktion til Facilities Management

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
25-04-2022  
11.499 DKK
27-04-2023  
11.499 DKK
Taastrup
05-09-2022  
11.499 DKK
18-09-2023  
11.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få overblik over, hvad der skal til for at skabe en professionel Facilities Management (FM) funktion i din virksomhed. Dette kursus giver dig en forståelse for FM som fagområde og for potentialet i en integreret styring af FM-funktionerne.

FM skaber værdi for virksomheden

FM handler ikke længere blot om omkostningsreduktion, men derimod om at skabe værdi for virksomheden. Kursets omdrejningspunkt er FM som en ledelsesdisciplin, der koordinerer og styrer de fysiske, teknologiske og servicemæssige faciliteter for at understøtte virksomhedens primære arbejdsprocesser. Du får en grundig introduktion til, hvordan og med hvilke metoder og værktøjer FM optimerer virksomhedens infrastruktur fra drift og vedligehold af bygninger og tekniske installationer til servicerelaterede ydelser, såsom rengøring, vagt og kantinedrift.

Jeg roser underviseren for sin faglighed, imødekommenhed og engagement.
- Martin Vendelbo, Beredskabsstyrelsen

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der arbejder med opgaver inden for drift og vedligehold, arealforvaltning, services, rådgivning af virksomheder eller strategisk ejendomsdrift i både private virksomheder og kommunale- og statslige organisationer.

Udbytte

Du får overblik over, hvordan FM styrker bundlinjen ved at:

  • Optimere arealudnyttelse og drift
  • Styrke rammerne for medarbejdertrivsel
  • Synliggøre hvordan FM understøtter virksomhedens strategi og målsætninger

Indhold

  • FM som fagområde
  • FM i et teoretisk perspektiv
  • Strategier for FM-funktionen
  • FM som værdiskaber
  • FM i din virksomhed

Underviser

Poul Henrik Due er chefrådgiver ved Sweco. Poul Henrik har gennem mange år rådgivet indenfor optimering af FM-opgaverne i offentlige og private virksomheder. Han har gennemført udviklingsprojekter i regi af DFM-netværk og Center for Facilities Management inden for trivsel i bygninger, FM i kommuner, og et drifts- og brugervenlig byggeri.

Se de øvrige kurser indenfor Facilities Management.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.