Viser 1-20 af 29
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 29
1
2

Sådan finder du det rette database / SQL kursus

Har du brug for at opdatere dine kompetencer inden for SQL og database, eller overvejer du at kaste dig ud i nye udfordringer på området? Uanset hvad dine forudsætninger er, kan du finde et SQL kursus, der tager din viden til nye højder. Med kurser inden for database / SQL møder du efterspørgslen efter specialiserede IT-kompetencer på arbejdsmarkedet. Et database / SQL kursus er derfor en god investering i din fremtid som IT-professionel.

Tag et SQL kursus og mød efterspørgslen på arbejdsmarkedet

SQL i en nøddeskal

SQL står for Structured Query Language og udgør et edb-sprog designet til styring af data i relationelle database management systemer (RDBMS). Alle løsninger, der udnytter relationelle databaser, gør dette med hjælp af SQL-sproget på den ene eller anden måde. SQL er således nyttigt i f.eks. en MS Access database.

SQLs anvendelsesområde omfatter f.eks:

  • Dataforespørgsel
  • Opdatering
  • Skemaoprettelse
  • Ændringer
  • Adgangskontrol

SQL så dagens lys i 1970erne. Siden da har SQL opnået en prominent plads på markedet, og sproget er i dag næsten synonymt med standard databasevedligeholdelse. 

Et SQL kursus er guld værd

Fordi SQL-sproget er så populært, er et SQL kursus et værdifuldt supplement til din IT-efteruddannelse. Gode SQL færdigheder er netop guld værd i IT-afdelingerne landet rundt. En række SQL kurser kræver ikke nogen form for forudgående kendskab, men typisk vil deltagelse i et SQL kursus kræve, af du har et grundlæggende kendskab til relationelle databaser.

Hvad er en database?

En database er en integreret samling af logisk relaterede registre eller arkiver samlet i en fælles pulje, der leverer data for en eller flere anvendelser. En måde at klassificere databaser omfatter indhold som f.eks bibliografisk data, fuldtekst, numerisk data og image data. Andre klassifikationsmetoder starter med at undersøge database modeller eller database arkitekturer.

Data i en database er organiseret i henhold til en databasemodel. Den relationelle model forekommer som tidligere nævnt hyppigst. Andre modeller som den hierarkiske model og netværksmodellen bruger en mere eksplicit repræsentation af relationer.

Kurser i databasehåndtering

Formålet med kurser i databasehåndtering er, at du udvikler dine grundlæggende færdigheder i at skabe og håndtere relationsdatabaser med redskabet Microsoft Access. I kurser inden for databasehåndtering får du grundlæggende kundskaber om forskellige databaser. Databasehåndtering giver dig praktiske færdigheder i at oprette, forandre og bruge en database.

Emner er typisk:

  • Introduktion til databaser
  • Skabe database
  • Redigere en database
  • Inddatakontroller
  • Relationer
  • Filter
  • Udvalgsspørgsmål
  • Beregninger
  • Parameterspørgsmål
  • Formularer
  • Rapporter

Med eksempler og øvelser får deltagerne grundlæggende færdigheder i at lave og håndtere relationsdatabaser med redskabet Microsoft Access.

Efterspørger du et værktøj, der kan hjælpe dig med et behandle data nemt og hurtigt og desuden skabe visuelle dashboards og præsentationer? Så er et kursus i Power BI helt sikkert noget for dig! Klik her for at læse om Power BI og vores kursusudbud. 

Her kan du tage dit database / SQL kursus

Du har mulighed for at styrke dine kompetencer inden for database / SQL i hele landet.

Blandt de mest populære lokationer er:

Du kan også søge på uddannelsestype eller via fritekst for at finde netop det database / SQL kursus, der passer til dine behov. Læs mere under hvert enkelt kursus og tag hurtigt og nemt kontakt til udbyderen for flere detaljer om kurset. Er du på udkig efter andet end et SQL kursus? Tag et kig i vores samlede oversigt over kurser til IT-professionelle.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier