Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Internet of Things – IoT Workshop

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
29-09-2020  
10.999 DKK
Århus
06-10-2020  
10.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Giv dig selv et digitalt boost og bliv i stand til at udtænke IoT projekter, der løfter forretningspotentialet i virksomheden eller organisationen.
På denne to-dages workshop får du en grundig introduktion til, hvad IoT er, hvordan det virker rent praktisk, og du får værktøjer til at udvikle en løsning til din virksomhed.

Du har sikkert hørt om køleskabet, der giver dig besked via mobilen, når mælken er blevet for gammel. Hvis du har hørt historien i nyhederne, har journalisten også nævnt begrebet IoT (Internet of Things), og at det i fremtiden vil være muligt at forbinde stort set alt til internettets intelligente robotter. Det er ikke bare et fjernt fremtidsscenarie. Der arbejdes allerede med IoT rundt omkring i landets virksomheder.

Intelligent micro-styring af energiforbrug via internettet, sikkerhed og navigation

Mange har svært ved at relatere IoT-tankegangen til egne produkter og ydelser. Der mangler kendskab til teknologi og de muligheder, der er for at udnytte et eventuelt IoT potentiale.

Meget af det foregår allerede i dag på produktionsniveau i mange virksomheder. Men vi har kun set begyndelsen af de muligheder, som IoT byder på. For de virksomheder, som mestrer redskaberne, er IoT en konkret forretningsmulighed, der her og nu kan øge konkurrenceevnen med egne produkter. Så kom med på denne workshop og lær hvad Internet of Things åbner op for af muligheder. For at blive klogere på IoT muligheder, leger I med arduino platform på kurset.

Deltagerprofil

Workshoppen henvender sig til dig, der er nysgerrig på, hvad IoT kan bidrage med i din virksomhed.

Udbytte

Du får grundlæggende kendskab til ny teknologi og bliver klædt på til at vurdere idépotentiale samt vurdere de rigtige businesscases.

Indhold

Planlæg og arbejd med din egen IoT løsning
  • Workshoppens sigte er at gøre dig mere nysgerrig på potentialet ved anvendelse af IoT. Der er rig mulighed for at inddrage egen viden om netop din virksomhed og identificere et område, hvor IoT kan bringe værdi ind i hverdagen. Du bliver præsenteret for Pretotyping, som er et værktøj, der hurtigt syretester, om der er potentiale i en løsning – og som understøtter den videre planlægning.
Introduktion til IoT hardware
  • Derfor kommer du til at arbejde hands-on med dine ideer og/eller de projekter, vi har forberedt. Vi anvender Arduino platformen, hvor du får dit eget startkit med ”elektroniske dimser” at arbejde med. Arduino anvendes både af folkeskoler, gymnasier og højere læreanstalter. Det er en platform, som er designet til læring og er blevet den mest anvendte platform til IoT – både til læring og til udvikling af løsninger.
Introduktion til programmering
  • Du kommer til at arbejde med Sketch, som er det miljø, hvor du kan kode Arduino controlleren. Sproget der kodes i via Sketch er C. Et sprog der er godt at starte med, da det er forholdsvis simpelt. Samtidig er C et sprog, som du kan let kan udvide, da der er mange sprog, som er vokset ud fra C. Har du først kendskab til C, vil du derfor kunne genkende mange andre sprog.
Lær at lave en RFID løsning
  • Du bruger sikkert allerede i dag RFID i en eller anden sammenhæng. Måske du har en brik til vaskehallen eller en brik, der låser døren op eller slår alarmen fra. I et af hands-on projekterne kan du arbejde med RFID løsning og f.eks. give adgang til din garage eller låse din cykel op. Du kan også lave en løsning, hvor dine gæster skal registrere sig, når de tager en kop kaffe – der er mange muligheder, som vi kigger på og arbejder med.
Identificering af de lavthængende IoT-muligheder i din virksomhed
  • For at udnytte IoT mulighederne kræver det kendskab til, hvad teknologien kan. Du opnår hands-on kendskab til teknologien bag, det klæder dig på til at tænke IoT muligheder og kombineret med kendskabet til din branche, får du nogle værktøjer til at kunne identificere og vurdere potentialet ved at bruge IoT teknologi.

Materiale

På kurset får du udleveret et Ardu Startkit. Det er et startersæt som indeholder de komponenter der skal til, for at komme i gang med at programmere til Arduino platformen. Er du nysgerrig på hvad Arduino er? - se https://www.arduino.cc/en/Guide/Introduction.Desuden putter vi lidt ekstra i startkittet. Du får bl.a. et modul til IP kommunikation over WiFi, en spændingsforsyning så du kan køre standalone uden PC'er tilsluttet, RFID kortlæser til chipcard og RFID tag m.m.På kurset vil vi lave kode som giver liv til de forskellige dimser, og vise hvordan du kan gemme/bruge data

Underviser

Torben E Rauff hjælper organisationer og virksomheder med at udforske mulighederne ved IoT. Torben har en dyb indsigt i teknologien og både strategisk og praktisk erfaring med implementering af IoT.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

10999 DKK

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: