Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Informationsarkitektur: Struktur på nettet

Teknologisk Institut
Startdatoer
Taastrup
22-11-2021  
7.499 DKK
25-01-2022  
7.499 DKK
Århus
25-04-2022  
7.499 DKK
12-10-2022  
7.499 DKK
Kolding
02-11-2022  
7.499 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Få viden og indsigt i at organisere og vedligeholde store websites. På dette kursus lærer du at udvikle en effektiv informationsarkitektur til et websted, så der tages hensyn til både brugernes og virksomhedens egne ønsker og behov.

Skab lettilgængelige og letforståelige websites

Moderne websites har aldrig været så komplekse, som de er i dag. Organisering af webindhold kan altså ikke bare overlades til tilfældighederne, der skal systematik og metode til. På dette kursus får du den nødvendige viden til at kunne skabe sammenhæng mellem indhold, form og organisering på websites.

Fremragende og meget engageret underviser, der tydeligvis har beskæftiget sig med emnet i længere tid.
- Lasse Gade Pedersen, Århus Kommune

Deltagerprofil

Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, men et grundlæggende kendskab til usability er en stor fordel, fx på niveau med kurset Web Usability: Brugervenlighed for webfolk. Kurset henvender sig til dig, der har behov for viden om at organisere og strukturere store mængder indhold på web og intranet. Du kan eksempelvis være bibliotekar, sekretær, webredaktør, webmaster, webdesigner – eller være leder for disse.

Indhold

  • Organisering i meningsfulde, langtidsholdbare hierarkier
  • Overskuelige navigationsmenuer
  • Effektive tekster til links, knapper og sideoverskrifter
  • Metadata, kategorier og tags til at beskrive indhold

Underviser

Lars Michael er specialist i anvendeligt design og indhold til nettet. Han har arbejdet professionelt med digitalt indhold siden 1996, både som journalist på fremtrædende medier som PC World Og DR Nyheder, og som selvstændig webkonsulent. Siden 2005 har Lars Michael primært arbejdet med brugervenlighed, informationsarkitektur og onlinejournalistik. Lars Michael er IAAP-certificeret og tidligere medlem af Dansk Standards udvalg for IT-tilgængelighed. Han er medoversætter på standarden for webtilgængelighed, WCAG 2.1. Lars Michael har undervist på Teknologisk Institut siden 2011. Han er en engageret og erfaren underviser, som er vant til at arbejde med mange forskellige målgrupper.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.