Viser 1-2 af 2
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2

Cisco Systems og Cisco certificeringer

Det multinationale firma Cisco Systems designer og sælger netværks- og kommunikationsteknologi og service, blandt andet under mærket Cisco. Firmaet startede med kun at producere multi-protokol routerere til B2B-markedet, men med tiden har Cisco Systems udviklet produkter og services til B2C-markedet såsom VoIP teknologien og andre tilbud til B2C-markedet.

Som IT-professionel kan du vælge at certificere dig inden for produktporteføljen, som Cisco Systems udbyder. En Cisco certificering eller Cisco Career Certifications er målrettet dig, der som IT-professionel arbejder med datanet og anvendelser, som kræver tæt tilknytning til datanet.

En certificering kan anvendes inden for f.eks: ip-telefoni, internet, Storage Area Network, trådløst datanet, Domain Name System, triple play, MPLS eller VPN.

Certificeringerne er administreret af Pearson VUE. Da Cisco Systems påbegyndte deres certificeringsprogram var der kun et expert-niveau. Det viste sig imidlertid, at expert certificeringen var for omfattende for størstedelen af de netværksprofessionelle, og der blev derfor udviklet 3 certificeringsniveauer, nemlig Associate, Professional, and Expert.

Leder du efter et Cisco kursus?

Vi har på denne side samlet en bred vifte af Cisco kurser i Danmark. Med disse kurser kan du certificere dig inden for Cisco på det niveau og inden for det område, som er relevant for dit arbejde som IT-professionel. Du kan enten tage dit Cisco kursus som åben uddannelse, AMU-kursus eller fjernstudie.

Klik på det kursus, der passer til dig og læs mere eller send en direkte henvendelse til kursusudbyderen for mere information.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen