Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

Tag et Illustrator kursus og udvid dine grafiske kompetencer 

Har du brug for at udvide dine grafiske kompetencer? Er du helt grøn på området, eller søger du et kursus, som kan gøre dig til Illustrator ekspert? 
Adobe Illustrator er et komplekst værktøj, og derfor er det en rigtig god idé at tage et Illustrator kursus, som trin for trin gennemgår programmets mange elementer. 

Læs med her og bliv klogere på tegneprogrammet, Illustrator, og hvorfor du bør tage et kursus. 

Tag et Illustrator kursus og udvid dine grafiske kompetencer


Hvad kan programmet?

Adobe Illustrator er et tegneprogram med masser af muligheder for grafiske udfoldelser.
Følgende liste giver dig et overblik over programmets muligheder, og giver dig også en idé om, hvad der vil blive undervist i på de grundlæggende kurser i Illustrator:

  • Tegning af figurer, skalering og brugen af programmets figurbibliotek
  • Brugen af effektbiblioteket
  • RGB og CMYK farver (farveforløb, streg- og fyldfarve)
  • Placering af tegnede objekter på siden
  • Lag-inddeling af objekterne på siden
  • Sammensætning af tekst og grafik
  • Klargøring af dokumentet til tryk, Pdf eller skærmbrug

Illustrator arbejder med vektorgrafik

En af de mange fordele ved Adobe Illustrator er programmets brug af vektorgrafik, som er uafhængig af opløsningen, og dermed gør det muligt for dig at skalére et objekt til en hvilken som helst størrelse, uden at det mister skarphed eller detaljer.

Adobe Illustrators historie

Den første udgave af Illustrator kom på markedet i 1986, og var oprindeligt udviklet til Apple Macintosh. I 1989 kom den første version, der også virkede på Windows platformen. Sidenhen er Illustrator udkommet i en lang række nye versioner, og kan enten fås som en del af Adobes Creative Suite pakke eller via Adobes Creative Cloud service model.

Find dit Illustrator kursus i Danmarks største byer

Illustrator kurserne, her på siden, finder sted i hele Danmark - dog primært i København, Aarhus, Aalborg og Odense. På den måde kan du nemt finde det Illustrator kursus, som ligger tættest på dig. 

Er du interesseret i at finde lige netop dét Illustrator kursus, som passer til dine behov? Gå på opdagelse i vores udvalg af Illustrator kurser her på siden og tag første skridt imod nye grafiske udfordringer. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen