Søgningen gav ingen resultater. Venligst prøv en Ny søgning

Er du for eksempel regnskabsmedarbejder, systemadministrator eller konsulent, der ønsker færdigheder inden for Dynamics, så få gavn af et Dynamics kursus inden for f.eks. Dynamics AX, Dynamics NAV eller Dynamics CRM.

Microsoft Dynamics ERP (Enterprise Resource Planning) er et planlægningsværktøj, der blandt andet omfatter følgende produkter:

  • Microsoft Dynamics AX
  • Microsoft Dynamics NAV
  • Microsoft Dynamics CRM
  • Microsoft Dynamics C5

Dynamics fungerer med virksomhedens øvrige Microsoft software og er opbygget på samme måde, men det kan også sagtens integreres i andre systemer.

MS Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX er et omfattende ERP system, der kan optimere din virksomheds ressourcer og processer og synliggøre virksomhedens resultater på tværs af lokationer og lande. Den enkelte medarbejder kan selv afgrænse og tilpasse sin brugergrænseflade i Dynamics AX, hvilket giver et bedre overblik og en mere effektiv hverdag. Derudover har Dynamics AX et indbygget udviklingsværktøj, som gør det muligt at skræddersy en løsning, der passer til netop din virksomhed.

MS Dynamics NAV

Microsoft Dynamics NAV er et af de mest udbredte ERP-programmer med over 1 million brugere på verdensplan. Systemet udgør et værktøj, der bruges til virksomhedsstyring inden for alt fra økonomi over forsyningskæde til produktion m.m. Det sammenkæder enhederne i din organisation og giver dig indsigt i, hvad der sker i din virksomhed. Dynamics NAV er kendt for at kunne tilpasses alle virksomheder og brancher, store som små, og forbindes med eksisterende systemer.

MS Dynamics CRM

Med Microsoft Dynamics CRM (Customer Relationship Management) kan du dele informationer, optimere salg og indtjening, effektivisere arbejdsgange og minimere udgifter til IT og andre tunge budgetposter. Dynamics CRM giver dig en lang række valgmuligheder og en fleksibilitet, der betyder, at det kan tilpasses til lige præcis din virksomhed.

MS Dynamics C5

Microsoft Dynamics C5 er økonomisystem, der egner sig godt til små og mellemstore virksomheder, som har brug for at komme hurtigt i gang med et professionelt men enkelt økonomisystem. Dynamics C5 kan tilpasses til din virksomhed og fungerer som et modulopbygget økonomisystem, der kan udvides i takt med, at virksomheden vokser og behovene ændrer sig.

Kurser i MS Dynamics

Ovenfor har vi samlet et bredt udvalg af kurser inden for MS Dynamics. Du kan tage et kursus i netop den del af Dynamics, der er relevant for dig, f.eks. administration, projektstyring, økonomi eller generel installation og konfiguration.

Klik på det kursus i MS Dynamics, der passer til dig og læs mere eller send en direkte henvendelse til kursusudbyderen for mere information.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen

Relaterede kategorier