Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Håndtering af vandskader i praksis – Skadestop

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
07-10-2020  
3.999 DKK
Taastrup
03-12-2020  
3.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Er du udførende medarbejder i en virksomhed, der foretager skadesudbedring efter fugtskader forårsaget af fx skybrud, rørbrud og stormflod? Så er det vigtigt, at du har en forståelse for, hvordan du håndterer en pludselig opstået skade.

Skal du vide, hvad der skal til for at lave en kvalificeret første indsats og hvordan du undgår at gøre skaden værre? Det er afgørende, at du har en forståelse for, hvad der skal gøres, hvordan og hvornår. Den viden vil du få, hvis du deltager i dette kursus.

Udbytte

Når du har deltaget i kurset om håndtering af vandskader i praksis vil du have en generel forståelse for hvordan fugt påvirker forskellige byggematerialer og bygningskonstruktioner, som grundlag for at kunne lave et kvalificeret skadestop i forbindelse med en pludselig opstået skade uden risiko for forværring af skaden.

Deltagerprofil

Kurset er rettet mod udførende medarbejdere i virksomheder, som arbejder med afhjælpning af vandskader, primært medarbejdere ansat i skadeservicefirmaer og håndværks- og entreprenørvirksomheder og som sådan medarbejdere, der er første mand på skaden. Ofte vil det være medarbejdere der arbejder med skadesager for forsikringsselskaber.

Indhold

En deltager, vil efter kurset:

 • Have en forståelse for en vandskade:
  • Være introduceret til forskellige relevante bygningskonstruktioner og forskellige materialer
  • Hvad betyder tid
  • Hvad skal gøres hvornår
 • Være introduceret til affugtningsmetoder og måleinstrumenter, samt have anvendt forskellige måleinstrumenter og vide hvilke der kan bruges hvor og hvornår
 • Have viden om skimmelsvamp der gør i stand til at vurdere overordnet risiko for skimmelsvampevækst, hvornår der skal hentes yderligere ekspertise og hvorledes skimmelsporer spredes
 • Være introduceret til hvorledes spredning af skimmelsvamp forhindres ved et skadestop
 • Have kendskab til nødvendige arbejdsmiljømæssige foranstaltninger, dvs. hvilke værnemidler der skal anvendes hvornår.

Form

Med udgangspunkt i praktiske opgaver fra hverdagen med arbejde med skadestop gennemføres undervisningen med PowerPoint-præsentationer af de forskellige emner med tilhørende gruppeopgaver samt nogle praktiske opgaver og eksempler.

Efter endt kursus vil hver deltager blive evalueret på en afsluttende Multiple Choice opgave, som skal bestås for udlevering af kursusbevis. Man kan endvidere kun bestå kurset ved 100 % deltagelse i undervisningen.

Der tages forbehold for mindre justeringer af indholdet.

Undervisere

På kurset vil du blive undervist af:

Carsten Johansen, seniorkonsulent, og Thor Hansen, konsulent, på Teknologisk Institut, hvor de primært arbejder med fugt og mikrobiologisk vækst. De har omfattende erfaring med skadesudredning, rådgivning om skadesudbedring, samt undervisning, primært inden for fugt og skimmelsvamperelaterede problemstillinger.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Pris

Om udbyderen

Teknologisk Institut

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Få information

 

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Få information

Udfyld formularen for mere information om Håndtering af vandskader i praksis – Skadestop

Tilmeld dig finduddannelse.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.

Du vil måske også være interesseret i: