VBA programmering

Lær at programmerer i Excel

Få værktøjerne der giver dig daglige tidsbesparelser, når du lærer at programmere makroer. Find dit kursus herunder, hvor du både finder noget for dig der er ny og dig der allerede har viden om VBA programmering.
Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Lær om VBA programmering

Udtrykket VBA programmering refererer til at skrive programmer i Microsofts Visual Basic for Applications programmeringssprog. Det er et programmeringssprog du kan bruge i arbejdet med Office-pakken – herunder specielt Excel.

Ved at forstå , hvad VBA programmering er , især hvad dens formål og kapaciteter er , kan du automatisere dine Office opgaver. Dette betyder at du kan minimere antallet af fejl i dine Office-dokumenter, og den tid det tager at behandle disse dokumenter.

Gennem VBA programmering kan du udvikle dine egne funktioner og kommandoer i Excel. VBA programmering giver altså god mening, hvis du ønsker mere avancerede udregninger eller funktioner, som ikke er standardfunktioner i Excel.

Med VBA programmering som programmeringssprog er det muligt for dig, som EXCEL-bruger, at udvikle funktioner og udregningsmodeller. Noget af det VBA programmering bliver brugt til, er at lave makroer, som automatiserer opgaverne, så du slipper for de manuelle processer og indtastninger.  VBA programmering kan også skabe dialogbokse som gør brugerne opmærksom på særlige forhold ved en udregning, eller gøre det muligt selv at fodre en formel med egne tal.

Hvis du gerne vil bruge VBA programmering i Excel, skal du først have aktiveret aktiveringssproget i Excel. Dette gør du i indstillinger – men kan også få hjælp til det ved et kursus i VBA programmering.

Undervisning i VBA programmering

Du kan finde et kursus i VBA programmering her på siden. Med et kursus får du værktøjerne til at skabe daglige tidsbesparelser, ved netop at programmere i makroer i Excel. På et kursus i VBA programmering får du en god forståelse for hvordan du kan automatisere praktisk taget alle dine Excel-opgaver.

Gennem et kursus lærer du at indbygge løkker og betingelser samt dialogbokse til brugerinput eller brugerinformation.

Et kursus i VBA programmering er for dig, der har behov for at avancere din brug af Excel i det daglige arbejde, som enten avanceret bruger eller superbruger, og som samtidig ønsker at blive introduceret for Visual Basic for Applications. Kurserne dækker oftest Excel 2007-2019 og Office 365.

For at få en god forudsætning for at tage et kursus i VBA programmering forudsættes det, at du har kendskab til Excel der er mere end bare basic forståelse.

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen