Vis finduddannelse.dk som: Mobile

Grundlæggende C#

Teknologisk Institut
Startdatoer
Århus
28-02-2022  
23.999 DKK
01-06-2022  
23.999 DKK
Online
28-02-2022  
23.999 DKK
07-03-2022  
23.999 DKK
Taastrup
07-03-2022  
23.999 DKK
02-05-2022  
23.999 DKK

Hvorfor vælge Teknologisk Institut?

+110 års erfaring med kurser og uddannelse

+17.000 kursusdeltagere om året

4,4 ud af 5 stjerner i kundetilfredshed

Kursusbeskrivelse

Vores indledende kursus er i den seneste version af programmeringssproget C#. Du bliver introduceret til alle de grundlæggende elementer af C# helt fra bunden. Samtidigt stifter du bekendtskab med brugen af den seneste version af udviklingsmiljøet Visual Studio. På kurset benyttes et unikt og egenudviklet undervisningsmateriale med video, noter og opgaver, så det er nemt at forberede sig, få forklaret teorien igen og øve sig.

Indledning

Kurset vil (med enkelte undtagelser) introducere C#-sproget ”så rent som muligt” gennem konsol-applikationer. Der vil derfor ikke være fokus på brugerfladekomponenter, som f.eks. Windows Forms, WPF eller ASP.NET selvom C# kan benyttes til at udvikle disse. På den måde sikres det, at der er fokus på selve sproget.

De klassebaserede kursus er på 3 x 2 dage, hvor de virtuelle kursus (med live underviser) er på 6 x 1 dag, med en selvstudieperiode imellem kursusdagene.

Undervisningen foregår altid på den seneste version af C#.

Jeg roser indholdet af kurset, forløbet, underviseren og forplejningen.
- Peter Michael Holst, Danske Bank

Kursusform ved virtuel afholdelse

Den virtuelle form er meget lig vores klassebaserede kurser. Du deltager via din egen PC, og kan både høre og se underviseren. Du kan løbende stille spørgsmål – enten så alle kan se og høre svaret eller ved at kommunikere direkte med instruktøren. I situationer relateret til opgaver og ”prøv-det-selv” kan instruktøren hjælpe ved at følge med på din PC, ved din tilladelse.

Forudsætninger

Du forventes at have praktisk erfaring med mindst et andet programmeringssprog eller generelt kendskab til programmering, svarende til kurset Introduktion til programmering.

Underviseren har utrolig stor teknisk kendskab og erfaring, og ikke kun inden for C#.
- Søren Mørkmann, Danske Bank

Indhold

 • Introdution til .NET (framework og core)
 • Om C#-sproget
 • Simple variabler
 • Relaterede konstanter og strukturer
 • Programflow
 • Metoder
 • Fejlhåndtering
 • Hukommelsesteori
 • Klasser
 • Indkapsling
 • Arrays
 • Samlinger
 • Arv
 • Interface
 • Delegates
 • Events
 • LINQ to Objects

Jeg synes at det har været et lærerigt kursus med en rigtig god underviser.
- Karsten Christiansen, Danmarks Tekniske Universitet

Materiale

På kurset benyttes et unikt materiale, hvor de enkelte emner er understøttet af noter, videoer og en masse opgaver med løsninger. Materialet vil være tilgængeligt ca. 14 dage før kurset og et par måneder efter kurset. Det er muligt at downloade materialet til eget brug – dog er videoerne kun tilgængelige i forbindelse med kurset.

Underviser

Michell er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for web udvikling, og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Video

Teknologisk Instituts vigtigste opgave er at sikre, at ny viden og teknologi hurtigt kan omsættes til værdi for vores kunder i form af nye eller forbedrede produkter, materialer, processer, metoder og organisationsformer.

>> Bestil mere information

Om udbyderen

+1000 kurser inden for bl.a. IT, projektledelse, ledelse, kommunikation, personlig udvikling mm. Teknologisk Institut har leveret uddannelse til det danske erhvervsliv siden 1906, og har derfor over 110 års erfaring med kurser og uddannelser. Hvert år deltager flere end 17.000...


Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Kontaktinfo

Teknologisk Institut

Gregersensvej 3
2630 Taastrup


Evalueringer
Denne uddannelse er ikke blevet evalueret.