Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Når du går fra at være kollega til at blive chef

Det at gå fra at være én af kollegerne til at blive forfremmet til at være chef er noget af et skifte. Ikke nok med, at du skal opgive din specialistrolle for at kunne lede andre i deres, så skal du også til at finde ud af, hvordan du vil agere som leder og hvordan din ledelsesstil skal være. 

For at blive klædt allerbedst på til opgaven, kan det være en rigtig god investering at tage på et kursus i Fra kollega til chef.  På et sådan får du nemlig rig lejlighed til at reflektere over din nye professionelle identitet og hvordan du gerne vil være som leder. Du får tid til at reflektere over dine egne styrker og svagheder, mens du ligeledes får en række helt konkrete værktøjer og metoder, der kan være med til at lette overgangen til dit nye job. 

På et kursus i fra kollega til chef vil du få følgende udbytte

Når du tager et kursus i fra kollega til chef, vil du blive klædt på til din nye rolle på direktionsgangen. Det specifikke pensum afhænger selvfølgelig af, hvilken kursusudbyder du vælger at følge kurset hos, men du kan dog være sikker på, at komme rundt om nedenstående tematikker og læringspunkter: 

  • Bliver klogere på din egen ledelsesstil og blive tryg i din nye rolle som leder
  • Bliver klogere på, hvordan du tilpasser din ledelsesstil til dine forskellige medarbejdertyper. 
  • Lærer, hvordan du bedst håndterer og forebygger konflikter konstruktivt
  • Får de nødvendige værktøjer, der gør at du kan opbygge tillid og respekt og skabe autoritet omkring dig selv
  • Får gode redskaber, som gør, at du kan prioritere og optimere din tid
  • Lærer at håndtere de udfordringer, der følger med forandringen
  • Lærer hvordan du navigerer i overgangen fra det at være kollega til chef
  • Får redskaber til at navigere mellem medarbejdernes præferencer og virksomhedens forventninger
  • Lærer, hvordan du får gennemslagskraft som leder
  • Lærer, hvordan du undgår de typiske faldgruber, som nye ledere ofte falder i
  • Lære at forstå dit team, og hvordan du leder det.

Du skal tage et kursus i fra kollega til chef

Hvis du netop er blevet forfremmet. Et kursus i fra kollega til chef vil helt sikkert være med til at lette din overgang og give dig rum til at reflektere over, hvordan du vil agere i din lederkarriere. Et kursus heri er ligeledes med til at sikre dig, at du opfører dig professionelt i din nye rolle, som utvivlsomt kommer med et andet ansvar. Det kan du læse mere om herunder. 

Rollen som chef kommer med et nyt ansvar

Når du går fra at være kollega til chef er du nødt til at hæve dig over tidligere relationer til dine forhenværende kolleger og behandle alle retfærdigt og ligeværdigt. Når du er leder, er det dit ansvar, at alle føler sig set og respekteret. 

Samtidig er du også nødt til at være meget opmærksom på din adfærd som leder. Du må tænke over ting som dit sprogbrug, din humor, din etik, din påklædning og din generelle ageren over for dine medarbejdere. 

Ønskeliste
Sådan kommer du videre

Find et kursus, du er interesseret i


Send en forespørgsel


Du bli'r kontaktet og får mere information af udbyderen